Θ.Παπαλόπουλος:«Με 13 παίκτες δύσκολο να πάρεις πρωτάθλημα»

10/04/2024 - 11:12 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2024 - 15:33

Τα play offs της Α ΕΠΣ Λέσβου ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή αν και η υπόθεση τίτλου είχε κριθεί ουσιαστικά μετά το ντέρμπι στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής και τη μεγάλη νίκη του Αιγέα με 1-4.

Ο Διαγόρας ξεκίνησε τα play offs με το πλεονέκτημα τριών πόντων, όμως η ομάδα του Πλωμαρίου έδειξε πιο σταθερή και συμπαγής, παίρνοντας τους βαθμούς που χρειαζόταν σε κομβικές αναμετρήσεις, με αποτέλεσμα να κατακτήσει δίκαια την πρώτη θέση.

Το sportlesvos επικοινώνησε με τον προπονητή του Διαγόρα Θοδωρή Παπαλόπουλου, ο οποίος σε μια μίνι συνέντευξη του, ανέλυσε τα αίτια της απώλειας του τίτλου για την ομάδα του, τονίζοντας ότι είναι  δύσκολο μια ομάδα να στεφθεί πρωταθλήτρια όταν έχουν απομείνει στο ροστερ 12-13 παίκτες, ενώ ανέφερε ότι από ένα σημείο και μετά έλλειψε η οργάνωση από τον σύλλογο, κάτι που επίσης έπαιξε σημαντικό ρόλο για την απόδοση της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Παπαλόπουλου.

-Ο Διαγόρας μέχρι την έναρξη των play offs φάνταζε το πρώτο φαβορί, όμως στη συνέχεια δεν επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά:

Είχαμε το προβάδισμα των τριών πόντων, όμως δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά, ώστε να μην μπορεί να ανατραπεί. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες και προβλήματα, μείναμε με 12-13 παίκτες για διάφορους λόγους, είχαμε και κάποιους τραυματισμούς ανά περιόδους. Όπως γίνεται αντιληπτό είναι δύσκολο μια ομάδα με 12-13 παίκτες όσο ποιοτικοί κι αν είναι να καταφέρει να πάρει πρωτάθλημα. Δεν είχαμε λύσεις από τον πάγκο στους αγώνες μπαράζ και υπήρχε κόπωση, με αποτέλεσμα να κάνουμε αγωνιστική «κοιλιά». Σε όλα αυτά να προσθέσω ότι από ένα σημείο και μετά έλλειψε η σωστή οργάνωση με τις όποιες ευθύνες αναλογούν σε όλους στον σύλλογο.

-Η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε σε κρίσιμες αναμετρήσεις και ειδικά στους αγώνες με τον Αιγέα.

«Στον πρώτο αγώνα στο Πλωμάρι αγωνιστήκαμε χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα και χωρίς ακόμη τέσσερις βασικούς παίκτες. Δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία αυτό, αλλά στον πιο κρίσιμο αγώνα ήταν σημαντικές απώλειες, ενώ αντιμετωπίσαμε και μια κάκιστη διαιτησία που επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Στον αγώνα με τον Αιγέα στην έδρα μας που κρίθηκε το πρωτάθλημα, ενώ ξεκινήσαμε δυναμικά, κάποια λάθη δικά μας έδωσαν προβάδισμα στον αντίπαλο που απέκτησε ψυχολογία και στη συνέχεια έφτασε δίκαια στη νίκη. Συγχαρητήρια στον Αιγέα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.»

-Η επόμενη ημέρα στην ομάδα.

«Σίγουρα θα γίνουν συζητήσεις με τη διοίκηση και θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις. Ακόμη δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά.»

-Οι δικές σου σκέψεις;

Δεν μπορώ να κρύψω ότι είμαι πολύ προβληματισμένος και κάνω πολλές σκέψεις. Αλλά λέω ξανά ότι θα μιλήσω με τη διοίκηση πρώτα και μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey