Αλλαγή σκυτάλης στις Μικτές της ΕΠΣΛ

12/09/2014 - 14:45 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2014 - 14:52

Mastelos_Panagiotis_AnemotiaΝέοι δρόμοι ανοίγονται για τις Μικτές της ΕΠΣ Λέσβου μετά την απόφαση της Ένωσης να προσλάβει νέο προπονητή για τις ομάδες της, που εκπροσωπούν το νησί στα Πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.

Αν και η θητεία του Στέλιου Μουντανάρη στους νέους και του Βαγγέλη Σπανού στους παίδες ήταν απόλυτα επιτυχημένη, με εξαιρετικά αποτελέσματα και κατά την περσινή σεζόν, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΛ αποφάσισε την αντικατάστασή τους.

Έχοντας προκηρύξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από υποψήφιους προπονητές στο νησί, το προηγούμενο διάστημα, η Επιτροπή Μικτών ομάδων υπό την προεδρία του Δημήτρη Ντουνιά, μέλη της οποίας είναι επίσης οι Νίκος Χρόνης, Βαγγέλης Λυκαρδόπουλος, Ραφαήλ Κάκκαρος και Μανώλης Βόμβας, αξιολόγησαν τα πέντε βιογραφικά προπονητών.

Εκτός των Μουντανάρη και Σπανού, που ενδιαφέρονταν να συνεχίσουν στην τεχνική ηγεσία των ομάδων, ενδιαφέρον έδειξαν και οι Παναγιώτης Μαστέλος, Στέλιος Κατρακάζας και Κώστας Καραμανώλης.

Τελικώς, η ΕΠΣ Λέσβου προχώρησε στην πρόσληψη του Παναγιώτη Μαστέλου (φωτό), έπειτα από την εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής, κάνοντας ωστόσο την έκπληξη, αφού παρέδωσε στα χέρια του νεαρού τεχνικού και τις δύο Μικτές ομάδες. Άλλαξε έτσι ένα καθεστώς που ίσχυε χρόνια στην Ένωση, με την κάθε ηλικιακή κατηγορία να έχει ξεχωριστό προπονητή.

Ο Παναγιώτης Μαστέλος είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B'. Έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στην ακαδημία του αείμνηστού Γιάννη Παθιακάκη, στην Αθήνα. Πέρυσι ενίσχυσε με τις γνώσεις του το τεχνικό τιμ του Ατρομήτου Ανεμώτιας, ενώ από το Γενάρη εργάστηκε στην Ακαδημία του Οδυσσέα Ελύτη στη Μυτιλήνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey