"Μάγεψε" ξανά ο "Νουρέγιεφ" του "Ήρα"! [pics]

22/09/2014 - 18:28 Τελευταία τροποποίηση στις 22/09/2014 - 20:33

Xatzipanagis_Tarlas_EPSL1Δεν μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητη η παρουσία του μεγάλου «Βάσια» των ελληνικών γηπέδων από τη Μυτιλήνη το Σάββατο το πρωί, στα πλαίσια της καλλιέργειας το αθλήματος που προωθεί η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Λέσβου, προσκαλώντας τον σπουδαίο Βασίλη Χατζηπαναγή.

Ο άλλοτε αστέρας με τη φανέλα του Ηρακλή, δίδαξε στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης περίπου 50 παιδιά από τις ακαδημίες των ποδοσφαιρικών σωματείων της Λέσβου και φυσικά έγινε αντικείμενο λατρείας από πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος, που έσπευσαν στον Ταρλά για να τον δουν από κοντά.

Η ΕΠΣ Λέσβου μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης υπό τις οδηγίες του ιδίου του Χατζηπαναγή και του συνεργάτη του Νίκου Φράγκου, τίμησε με πλακέτα το «Νουρέγιεφ» για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ το ίδιο έκανε και η δημοτική αρχή της Λέσβου.

Για την ιστορία, ο κατά πολλούς κορυφαίους ποδοσφαιριστής που έβγαλε ποτέ η χώρα, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή σε 281 παιχνίδια, σκοράροντας 62 φορές, προερχόμενος από μια γεμάτη τριετία στην Παχτακόρ Τασκένδης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση της ΕΠΣ Λέσβου

Xatzipanagis_Tarlas_EPSL2Xatzipanagis_Tarlas_EPSL3

Xatzipanagis_Tarlas_EPSL4Xatzipanagis_Tarlas_EPSL5

Xatzipanagis_Tarlas_EPSL6Xatzipanagis_Tarlas_EPSL7

Xatzipanagis_Tarlas_EPSL8Xatzipanagis_Tarlas_EPSL9

Xatzipanagis_Tarlas_EPSL10Xatzipanagis_Tarlas_EPSL11

Xatzipanagis_Tarlas_EPSL12Xatzipanagis_Tarlas_EPSL13

Xatzipanagis_Tarlas_EPSL14Xatzipanagis_Tarlas_EPSL15

Xatzipanagis_Tarlas_EPSL16Xatzipanagis_Tarlas_EPSL17

,

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey