Λαλάς: «Δε σέβονται τα όνειρά μου…»

22/09/2014 - 20:55 Τελευταία τροποποίηση στις 22/09/2014 - 21:13

aiolikos_fostiras_1-1_lalas1Ο Τόλης Λαλάς μίλησε αποκλειστικά στη «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ», που κυκλοφόρησε σήμερα, ξετυλίγοντας το κουβάρι με την εμπλοκή της μεταγραφής του και εκφράζοντας την πικρία του για τη συμπεριφορά της διοίκησης του Ολύμπου Αγιάσου προς το πρόσωπό του.

Την Πέμπτη αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις της η Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών (ΕΙΜ) της ΕΠΟ, μετά και τη νέα κατάθεση των παραγόντων της ΕΠΣ Λέσβου. Το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει εν πολλοίς γύρω από το εάν ορθώς έχει μείνει ελεύθερος ο παίκτης από την ΕΠΟ την 1η Ιουλίου, μετά τις αιτιάσεις του Ολύμπου Αγιάσου. Η διοίκηση των Αγιασωτών αμφισβητεί τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για να γίνει η μεταγραφή του Λαλά το περασμένο καλοκαίρι, προς τον Αιολικό, ζητώντας το δελτίο του παίκτη να επιστρέψει στον Όλυμπο. Η ΕΙΜ άκουσε με προσοχή όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και ζήτησε από τους δικηγόρους τους να αποστείλουν συμπληρωματικά υπομνήματα μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη και το αργότερο έως την Πέμπτη (25/9) θα έχει βγει η απόφαση της.

Lalas_Aiolikos_AELK_K20Ο νεαρός επιθετικός παραμένει ανενεργός, μέχρι μία ομάδα να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για τη μεταγραφή του και παρά τη σφοδρή επιθυμία του να ντεμπουτάρει στη Γ' Εθνική με τον Αιολικό, αυτό δεν έγινε στο ματς με την Αχαϊκή, αλλά ίσως γίνει στη Μάνδρα εφόσον η Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών κρίνει πως ο παίκτης είναι όντως ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της αρεσκείας του.

Μιλώντας αποκλειστικά στη «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ», ο Τόλης Λαλάς εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε η διοίκηση του Ολύμπου, επισημαίνοντας σε κάθε τόνο πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ. «Αισθάνομαι πραγματικά θλίψη για το γεγονός ότι οδηγήθηκε η κατάσταση σε αυτό το σημείο. Όλοι γνωρίζουν τι έχω προσφέρει στον Όλυμπο όλα τα χρόνια που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας του χωριού μου και ειλικρινά, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα υπάρξουν άνθρωποι από την Αγιάσο να μου φερθούν με τέτοιο τρόπο», αναφέρει ο νεαρός γκολτζής, που έχει σκοράρει περισσότερα από 120 γκολ την τελευταία τετραετία στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΛ.

Ethnikos_Aiolikos_3-4_4Αναπόφευκτα, η εξέλιξη της κουβέντας οδηγείται στον Όλυμπο Αγιάσου, με τον Λαλά να εκφράζει την πικρία του: «Θεωρώ ότι είναι πολύ ύποπτη η στάση της διοίκησης του Ολύμπου, τόσο για το χρονικό σημείο που επέλεξε να καταθέσει τις ενστάσεις της στην ΕΠΟ, σχετικά με την περσινή μεταγραφή μου στον Αιολικό, όσο και για την όλη συμπεριφορά της μετά το τέλος των πρωταθλημάτων στις επαφές και τις συζητήσεις της με τη διοίκηση του για την οριστική μετακίνηση μου στην ομάδα της Μυτιλήνης. Μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι κάποιοι άνθρωποι θα έφταναν σε τέτοιο σημείο, να επιδιώκουν ουσιαστικά να μην εξελιχθώ ποδοσφαιρικά, αγωνιζόμενος σε μια μεγαλύτερη ομάδα και κυρίως σε μια ανώτερη κατηγορία. Δε σέβονται τα όνειρά μου».

Για τον ταλαντούχο επιθετικό, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό του, αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, το οποίο δείχνει να είναι ταυτισμένο με την «ασπίδα και τη δάφνη» του Αιολικού. «Είχα δηλώσει στο παρελθόν και θα το πω ξανά τώρα, ότι μοναδική μου επιθυμία είναι να αγωνιστώ στον Αιολικό. Να παίξω φέτος στη Γ’ Εθνική και να φθάσω με αυτή την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Lalas_Agrimakis_Olympos_panigyriko1Μάλιστα, γυρίζοντας το χρόνο πίσω, θυμάται τι κέρδισε εκείνος μέσα από τις συμμετοχές του στον Όλυμπο, αλλά και τα οφέλη που αποκόμισε η ομάδα της Αγιάσου από τις προηγούμενες μετακινήσεις του. «Είμαι 24 χρονών, έχω δώσει και την ψυχή μου στον Όλυμπο και πιστεύω ότι η βοήθειά μου αγωνιστικά ήταν πολύ σημαντική ως προς την επίτευξη των στόχων που θέταμε κάθε χρονιά. Θα πρέπει όμως να θυμάται και η διοίκηση του Ολύμπου, ότι όσες φορές αγωνίστηκα στον Αιολικό τα προηγούμενα χρόνια, κέρδισε αρκετά από αυτές μου τις μετακινήσεις. Είναι απαράδεκτο λοιπόν να προσπαθεί να με εγκλωβίσει τώρα με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις, ζητώντας υπέρογκα ποσά, μόνο και μόνο για να μείνω στο τοπικό πρωτάθλημα της Λέσβου. Δεν υποτιμώ την κατηγορία, γιατί μέσα από αυτή αναδείχθηκα. Αλλά μετά από όσα έχω καταφέρει –λίγα ή πολλά δεν έχει σημασία- δικαιούμαι να διεκδικήσω την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει, αναφορικά με την αμφισβήτηση της διαδικασίας, βάσει της οποίας έγινε η μεταγραφή του πέρυσι από τον Όλυμπο στον Αιολικό, ο Λαλάς δείχνει σίγουρος: «Γνωρίζω πολύ καλά τι πραγματικά έχει συμβεί με τη μεταγραφή μου, όπως γνωρίζουν και εκείνοι που την αμφισβητούν. Θα πω μόνο ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και ότι εύχομαι ο αγώνας με την Αχαϊκή να είναι ο τελευταίος που δεν μπόρεσα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Αιολικό, επειδή κάποιοι έτσι το θέλησαν. Έχω μάθει στη ζωή μου τα εμπόδια να τα πηδάω. Αυτό θα κάνω και τώρα…».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey