Όλυμπος Αγιάσου: "Τα είχαν σχεδιάσει αλλιώς"

25/09/2014 - 11:54 Τελευταία τροποποίηση στις 25/09/2014 - 12:37

xristofideio_olympos_agiasou1Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ολύμπου Αγιάσου παίρνει δημόσια θέση για το θέμα που έχει προκύψει με τη μετακίνηση του Τόλη Λαλά στον Αιολικό, η οποία αναμένεται να απασχολήσει σήμερα τη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής Ιδιότητας Μεττεγγραφών της ΕΠΟ.

Οι διοικούντες την ομάδα του Ολύμπου εξιστορούν με τη σειρά τους όσα μεσολάβησαν, ώσπου να φτάσει η συγκεκριμένη υπόθεση σε αυτό το σημείο, απαντώντας ουσιαστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής στην αθλητικά εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ". Υπερτονίζοντας μάλιστα ότι δε στάθηκαν σε καμία περίπτωση εμπόδιο στη σταδιοδρομία του Λαλά, αφού όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, επιθυμία τους ήταν ο παίκτης να συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί που ο ίδιος ήθελε. Η διοίκηση της ομάδας της Αγιάσου ωστόσο, επιρρίπτει ευθύνες στους παράγοντες του Αιολικού για το ότι δεν κατέστη δυνατή η επίτευξη συμφωνίας, ώστε να μην οδηγηθεί η υπόθεση σε αδιέξοδο, κατηγορώντας τους ότι «είχαν σχεδιάσει αλλιώς την όλη υπόθεση».

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι η διοίκηση του Ολύμπου επισημαίνει πως όλες οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι, έγιναν με υπόδειξη της ΕΠΣ Λέσβου.

Αναλυτικά: «Είναι γνωστή η ιστορία της μετακίνησης του Απ. Λαλά στον Αιολικό. Παρόλο που παίζαμε στην ίδια κατηγορία με τον Αιολικό ήταν επιθυμία του παίκτη και έμεις τη σεβαστήκαμε. Έτσι παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο, πράγμα που αποδεικνύεται από έγγραφα και κανείς εμπλεκόμενος δεν το αρνείται.Το ίδιο επιθυμούσαμε και για την ίδια περίοδο.

lalas_olympos_agiasou_sout1Για τη ιστορία: Κάναμε όσα μας υπέδειξαν από την ΕΠΣ Λέσβου, στην οποία καταφύγαμε για τη μετακίνηση του παίκτη. Συντάχθηκε λοιπόν η αίτηση μεταβολών, υπογράφηκαν απ'όλους και τον παίκτη υπεύθυνες δηλώσεις και παραδόθηκαν στην ΕΠΣ Λέσβου για την ολοκλήρωση της παραχώρησης του. Ενώ περιμέναμε την επιστροφή του παίκτη αυτόματα από την ΕΠΟ, μάθαμε τον Ιούνιο ότι μεταγράφηκε στον Αιολικό και μετά έμεινε ελεύθερος. Πώς έγινε, ποιός παρενέβη στο Δελτίο Μεταβολών και το αλλοίωσε, δεν το γνωρίζουμε.

Ποιός διέγραψε τη λέξη υποσχετική και έχει τσεκάρει παράνομα τη λέξη μεταγραφή; Από ποιόν μπορούσε να γίνει αυτό; Τη στιγμή λοιπόν που όλοι γνωρίζουν ότι ο Λαλάς ουσιαστικά είναι παίκτης του ΟΛΥΜΠΟΥ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον αποσπάσουν με αθέμιτα μέσα.

Από την πλευρά μας έγιναν προσπάθειες να διευθετηθεί το θέμα και να μην πάρει διαστάσεις, μιας και επιθυμία μας ήταν ο παίκτης να συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί που ήθελε. Κάναμε ότι ήταν δυνατό σε συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Αιολικού να συνεχίσει να αγωνίζεται ο παίκτης στον Αιολικό με τους ίδιους όρους που αγωνίστηκε και την προηγούμενη περίοδο.Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατόν, γιατί όπως φάνηκε, αλλιώς είχαν σχεδιάσει την όλη υπόθεση. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν σταθήκαμε εμπόδιο στη σταδιοδρομία του παίκτη, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του συλλόγου μας και την υπόληψη μας.

Εκ της διοίκησης του Όλύμπου Αγιάσου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey