Άρωμα Ευρώπης για τους βετεράνους

22/09/2014 - 19:09 Τελευταία τροποποίηση στις 27/09/2014 - 19:17

Veteranoi_Lesvou_Stuttgart2014_1Στη Στουτγάρδη της Γερμανίας βρέθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Λέσβου, καλεσμένοι από τους αντίστοιχους της TSV Baltmannsweiler, που είχαν έρθει στη Λέσβο τον περασμένο Ιούνιο. Ένα ταξίδι που είχε πολλές εκπλήξεις από τους οικοδεσπότες και ένα Τουρνουά ποδοσφαίρου, όπου μετείχαν δέκα ομάδες με εκείνη της Λέσβου να κατατάσσεται στην 5η θέση, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες.

Στο αγωνιστικό σκέλος του Τουρνουά, οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Baltmannsweiler και στις όμορφες αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής, με τη συμμετοχή δέκα ομάδων βετεράνων. Για το σύλλογο της Λέσβου αγωνίστηκαν οι: Χατζηαναγνώστου –που αναδείχθηκε ο κορυφαίος τερματοφύλακας του τουρνουά- Ανδρόνικος, Μέγας, Δημήτρης Φωταρέλλης Δημ., Στεργίου, Βλάχος και Γιάννης Φωταρέλλης.

Το τουρνουά περιελάμβανε δύο ομίλους, όπου οι ομάδες αγωνίζονταν μεταξύ τους σε ένα γύρο με βαθμολογία. Οι δύο πρώτες έπαιρναν την πρόκριση για τα ημιτελικά, διεκδικώντας εκεί τη συμμετοχή τους στον τελικό. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα βετεράνων TV Hochdorf, που κέρδισε με σκορ 2-0 την ASV Aichwaid.

 

Veteranoi_Lesvou_Stuttgart2014_2Η τελική κατάταξη ήταν η εξής:
TV Hochdorf
ASV Aichwaid
SC 04 Tuttlingen
FV Plochingen
FC Lesvos
SV Pluderhausen
TSV Baltmannsweiler
Wernauer SF
VFB Reichendach
TSV Lichtenwald

Veteranoi_Lesvou_Stuttgart2014_3Οι αγώνες των βετεράνων της Λέσβου:
FC Lesvos - VFB Reichendach 2-1
TV Hochdorf – FC Lesvos 1-0
FC Lesvos – TSV Baltmannsweiler 2-1
FV Plochingen – FC Lesvos 1-0

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey