Σπανός: «Σημαντική εξέλιξη για όλους»

30/09/2014 - 12:25 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2014 - 12:46

Spanos_Lakis_Liontarakia_Coach2slΗ πρόσληψη του Βαγγέλη Σπανού, πρώην ενωσιακού προπονητή στην κατηγορία των παίδων, στη θέση του περιφερειακού προπονητή της ΕΠΟ για το Αιγαίο αποτελεί αναμφίβολα μια σπουδαία εξέλιξη τόσο για τον ίδιο, όσο και για το σύνολο των προπονητών στο νησί μας, αλλά κυρίως για το λεσβιακό ποδόσφαιρο.

Ο Βαγγέλης Σπανός βρέθηκε την τελευταία διετία στο τιμόνι της Μικτής παίδων της ΕΠΣ Λέσβου, πραγματοποιώντας εξαιρετική δουλειά με σπουδαίες διακρίσεις για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του νησιού μας στα Πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων, στις αναπτυξιακές ηλικίες. Η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" επικοινώνησε με τον Μυτιληνιό προπονητή, ο οποίος μίλησε για τη νέα προοπτική στην καριέρα του.  

«Τα δύο προηγούμενα χρόνια, μου δόθηκε η ευκαιρία στη Μικτή παίδων της ΕΠΣ Λέσβου να δείξω τη δουλειά μου. Εκτιμώ ότι αυτή η διετία αποτέλεσε ένα σκαλοπάτι για μένα και την επόμενη θέση που κλήθηκα να υπηρετήσω από την Ομοσπονδία. Συνηθίζει η ΕΠΟ να παρακολουθεί στενά το έργο των ενωσιακών προπονητών», «Θα ήθελα να ευχαριστήσω αφ’ ενός όσους με πρότειναν, αφ’ ετέρου όσους με επέλεξαν. Πρωτίστως για τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου και εν συνεχεία για την ευκαιρία που μου δίνεται από τη θέση του περιφερειακού προπονητή».

UEFA B και συνεχίζεται με τη δουλειά πολλών διπλωματούχων προπονητών στις ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος. Μόνο καλό μπορεί να κάνει στο ποδόσφαιρό μας, άνθρωποι που έχουν μελετήσει το άθλημα, να εργάζονται στους πάγκους των ομάδων του νησιού. Ευχαριστώ εκ νέου την ΕΠΣ Λέσβου για τη συνεργασία που είχαμε…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey