Τουρνουά Σάλας βετεράνων στο Κλειστό Νεάπολης

09/12/2014 - 12:16 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 21:02


Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου προχωρά στην διοργάνωση ενός εορταστικού ποδοσφαιρικού τουρνουά, με ομάδες των πέντε ατόμων, όχι όμως σε κάποιο από τα γνωστά αθλητικά κέντρα της πόλης με το συνθετικό τάπητα, αλλά στη σάλα του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 27 και 28 Δεκεμβρίου, φέροντας την επωνυμία «Ανδρέας Δαλαμπέκης», στη μνήμη του σπουδαίου μπαλαδόρου που έφυγε πριν λίγα χρόνια από τη ζωή, ταλαιπωρημένος από προβλήματα υγείας.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κλειστό γυμναστήριο θα φιλοξενήσει ποδόσφαιρο σpodosfairo_salas_veteranoi_lesvou.jpgάλας, γεγονός που αντιμετωπίζεται ήδη με μεγάλο ενδιαφέρον. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες βετεράνων αποτελούμενες από παίκτες άνω των 35 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6984210970 με τον υπεύθυνο της επιτροπής αγώνων Δημήτρη Κουκουνιά.

Χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά σάλας 5x5 «Ανδρέας Δαλαμπέκης» είναι η αθλητική εφημερίδα «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ», που στηρίζει ενεργά και τις δράσεις του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey