Γαληνός: "Πρόκειται για πολιτική απόφαση..."

10/02/2015 - 13:47 Τελευταία τροποποίηση στις 10/02/2015 - 15:00

Το Γήπεδο "Γεώργιος Σκούφος" αποτελεί "μήλο της έριδος" ανάμεσα σε ΑΕΛΚ και Αιολικό, με τον Δήμαρχο Λέσβου πάντως Σπύρο Γαληνό να ξεκαθαρίζει με μια λακωνική του δήλωση προς τα Μέσα, πως σε πρώτη προτεραιότητα μπαίνει το κοινό καλό.

Ο ίδιος επεσήμανε χαρακτηριστικά για την απόφαση της κοινής χρήσης του "Γ. Σκούφος" από τις δύο ομάδες: «Πρόκειται για πολιτική απόφαση...». Και όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις, γνωρίζουν καλά από την προεκλογική περίοδο ότι αυτή ήταν μια χαρακτηριστική δέσμευση του. Κάτι που ενδεχομένως να μη δικαιολογεί κιόλας το «ξάφνιασμα» των Καλλονιατών, ειδικά από τη στιγμή που με γνώμονα τη λήξη του παραχωρητηρίου για το «Γ. Σκούφος» από τις 31 Δεκεμβρίου 2014, έχουν προχωρήσει εδώ και καιρό τις διαδικασίες για την κατασκευή νέου προπονητικού κέντρου στην περιοχή των Λάμπου Μύλων.

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες οι εργασίες έχουν "κολλήσει" το τελευταίο διάστημα, αφού η περιοχή -μετά τη διάνοιξη του νέου δρόμου- είναι χαρακτηρισμένη ως βιομηχανική ζώνη και υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή ανυπέρβλητα γραφειοκρατικά εμπόδια. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που υπάρχει έντονος εκνευρισμός από την πλευρά της Καλλονής, όπως προκύπτει και από το πανό που σηκώθηκε χθες στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, στον "Ταρλά".

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η δημοτική αρχή έχει τονίσει σε κάθε τόνο πως δε διαθέτει τους οικονομικούς πόρους και εφόσον τελικά προκύψει χρήση του "Γ. Σκούφος" από τον Αιολικό, θα πρέπει η διοίκησή του να προχωρήσει στις αναγκαίες εργασίες για να πάρει άδεια από τη διοργανώτρια ποδοσφαιρική αρχή. Απόφαση με την οποία δεν δείχνουν να διαφωνούν στην ομάδα της Μυτιλήνης, αρκεί το αντίτιμο να αντιστοιχεί στις ώρες χρήσης του γήπέδου από την ομάδα τους, εξέλιξη που... εκνευρίζει ακόμα περισσότερο την ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey