Ημιτελικοί στο πρωτάθλημα νέων

11/02/2015 - 14:59

Στην τελική του ευθεία μπαίνει από σήμερα το πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣ Λέσβου, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών που θα κριθούν σε αγώνες νοκ άουτ.

Στις αναμετρήσεις που θα ξεκινήσουν στις 15:15 σήμερα, ο Οδυσσέας Ελύτης θα υποδεχθεί τον Αιολικό στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής και ο Αιγέας θα φιλοξενήσει στο Πλωμάρι τον Παλλεσβιακό.

Σύμφωνα με την ΕΠΣ Λέσβου, τα ζευγάρια προέκυψαν βάσει της βαθμολογικής τους κατάταξης, σε χιαστί αγώνες μεταξύ 1ου-4ου και 2ου-3ου. Οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση, ενώ αν το αποτέλεσμα παραμείνει ισόπαλο και μετά τον έξτρα χρόνο, θα γίνουν πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι υπήρξε δυσαρέσκεια από την πλευρά των ομάδων για τον ορισμό των ημιτελικών εμβόλιμα Τετάρτη μεσημέρι, τη στιγμή που όλο το πρωτάθλημα διεξήχθη τα πρωινά της Κυριακής. Ειδικά από τη μεριά του Παλλεσβιακού, τονίζεται πως η ομάδα τους καλείται να φύγει για το Πλωμάρι παίρνοντας τα παιδιά κατευθείαν από το σχολείο, δίχως να έχουν προλάβει έστω το μεσημεριανό φαγητό. Επισημαίνοντας πως δεν προκύπτει από πουθενά τόση βιασύνη εκ της διοργανώτριας αρχής, να διεξαχθούν μεσοβδόμαδα οι αγώνες αντί του σαββατοκύριακου.

Ορισμοί διαιτησίας

Ημιτελική φάση (11/2, 15:15)
Οδυσσέας Ελύτης-Αιολικός
Ενωσιακό Θερμής
Σαρλής, Σαρρής, Τσόγγαρη

Αιγέας Πλωμαρίου-Παλλεσβιακός
"Μιχαλέλειο" Πλωμαρίου
Πρωτούλης, Βλουτέλλης, Καραμπάσης

Bαθμολογία

  Νέοι 2014-15 Β.
1. Οδυσσέας Ελύτης 27
2. Αιγέας Πλωμαρίου 21
3. Παλλεσβιακός 15
4. Αιολικός 12
5. Λιονταράκια 10
6. ΑΕ Μυτιλήνης 3

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey