Ξανά... πρασίνισε ο "Ταρλάς"!

02/04/2015 - 11:20 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2015 - 11:49

Το χθεσινό δημοσίευμα του "SL" για το χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, όπως πολλοί θα αντιληφθήκατε ήταν το πρωταπριλιάτικο ψέμα της ιστοσελίδας μας προς τους αναγνώστες της, όπως εθιμοτυπικά συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια μέρα!

Επειδή η καλή δουλειά πρέπει να επιβραβεύεται, ο υπεύθυνος γεωπόνος του "Ταρλά" είχε και έχει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα, παρά τη συνεχή βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών, το γήπεδο ήταν άριστο στη διάρκεια του αγώνα Αιολικός-Ερμής Κιβερίου, γεγονός που αποδεικνύει πως η συντήρηση και γενικά η δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με αυτή, παραμένει σε υψηλές προδιαγραφές.

Έτσι, το ντέρμπι ανάμεσα σε Αιολικό και Πανελευσινιακό θα πραγματοποιηθεί κανονικότατα στον "Ταρλά", το μεσημέρι της Κυριακής (5/4) με ώρα έναρξης τις 15:00, αφού όλοι οι αγώνες του 3ου ομίλου μεταφέρθηκαν μία ώρα νωρίτερα, λόγω της αλλαγής στο Ζακυνθιακός-Λουτράκι, ώστε να μη γνωρίζουν οι υπόλοιπες ομάδες το αποτέλεσμά του πριν ολοκληρωθούν τα δικά τους παιχνίδια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey