Πρωτομαγιά εν δράσει για τους Βετεράνους Λέσβου

27/04/2015 - 20:09 Τελευταία τροποποίηση στις 27/04/2015 - 22:00

Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Λέσβου είναι έτοιμος να υποδεχθεί τη μεγάλη αποστολή της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά, που την 1η Μάη στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής (12:00) θα αγωνισθούν σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Το προηγούμενο διάστημα, στα πλαίσια της ενίσχυσης του αθλητή της Γέρας, Μαγδαληνού, ξεκίνησε μια προσπάθεια τη Μ. Τετάρτη, όπου στο Παπάδο αγωνίστηκαν οι βετεράνοι Γέρας με το Σύλλογο της Λέσβου. Η κορύφωση των δράσεων θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, με τον αγώνα απέναντι στους παλαίμαχους του Πειραιά.

Τη Μ. Τετάρτη οι βετεράνοι της Λέσβου με αφορμή την παρουσία του Σταύρου Σαράφη στη Λέσβο, πραγματοποίησε τιμητική βράβευση, μην ξεχνόντας τη συμβολή του στην άνοδο του Αιολικού και του λεσβιακού ποδοσφαίρου τη δεκαετία του ’90. Λίγες μέρες νωρίτερα, έγινε εκδήλωση για συγκέντρωση φαρμάκων προς το «Χαμόγελο του παιδιού».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δράσεις του Συλλόγου Βετεράνων στη Λέσβο είναι άκρως σημαντικές, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση προβλημάτων, ανακουφίζοντας πολλούς συνανθρώπους μας, σε μια εποχή που χαρακτηείζεται από δυσκολίες παντός τύπου. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, όσοι μπορούν και έχουν τη δυνατότητα, να ανταποκρίνονται στο κάλεσμά τους είτε στη συγκέντρωση υλικού, είτε σε επίπεδο χορηγιών, αφού όλες οι δράσεις τους είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και προορίζονται για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του τόπου μας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey