Πέντε κούπες ο «Παπαλό»!

29/04/2015 - 11:06

Συγκινημένος ο Θοδωρής Παπαλόπουλος παρέλαβε την Κυριακή στον «Ταρλά» ένα ακόμα μετάλλιο πρωταθλητή, προσθέτοντάς το στην πλούσια συλλογή του ως προπονητής.

Πιο συγκεκριμένα, αυτός ο τίτλος είναι ο πέμπτος του πολυνίκη προπονητή, ο οποίος μετρά τρία στα τρία μάλιστα με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Εκτός αυτών όμως, ο Παπαλόπουλος έχει σηκώσει κούπα με τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας το 2002-03, αλλά και με τον Όλυμπο Αγιάσου το 2010-11, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κατακτήσει την κορυφή της Λέσβου και μία χρονιά πριν (2009-10) ξανά με τον Όλυμπο, αλλά τότε είχε ηττηθεί στον υπέρ-τελικό της ΕΠΣΛ από τον Ηρακλή Ατσικής!

Το κατόρθωμα του «Παπαλό» είναι δύσκολο να «σπάσει »στο άμεσο μέλλον και ενδεικτική είναι η αναγνώριση της προσωπικότητάς του από το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, ο οποίος κατά κατά τη βράβευσή του, τον συνεχάρη θερμά. Αλλά και από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρο Ψαρρόπουλο, με τον οποίο είχε θερμό εναγκαλισμό. Ας σημειωθεί ότι κόουτς παρέλαβε το μετάλλιό του εμφανώς συγκινημένος, φιλοδοξώντας να οδηγήσει πλέον τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής για μία ακόμη φορά στις εθνικές κατηγορίες, όπως έκανε και το καλοκαίρι του 2009.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey