Οι βετεράνοι σκοράρουν για καλό σκοπό! [pics]

04/05/2015 - 12:25

Στο νησί μας για ένα τριήμερο, βρέθηκαν τα μέλη της αποστολής της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά, προκειμένου να συμμετάσχουν στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα με αντίπαλο το Σύλλογο Βετεράνων Λέσβου.

Ο Σύλλογος της Λέσβου θέλοντας να βοηθήσει τον νεαρό Μαγδαληνό, Γεραγώτη αθλητή, διοργάνωσε αυτό το παιχνίδι στο ενωσιακό γήπεδο Θερμής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Αντιπερειάρχης Στρατής Κύτελης, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Καρασάββας, ο πρόεδρος του σταδίου και δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Στεργίου και πολλοί φίλαθλοι. Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ των δύο συλλόγων. Την πρωτομαγιά, λοιπόν, μετά από μια άριστα οργανωμένη εκδήλωση οι βετεράνοι έπαιξαν, σαν άλλοτε, με τελικό σκορ 1-1 και σκόρερ το Δουκάκη. Στη συνέχεια ο Σύλλογος της Λέσβου πρόσφερε νησιώτικη φιλοξενία με γλέντι πρωτομαγιάτικο, άφθονους μεζέδες, ούζο και τραγούδι μέχρι αργά το απόγευμα. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσοι συμμετείχαν στην όμορφη αυτή εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία ημέρα μετά, κόντρα στους Βετεράνους του Πειραιά, αγωνίστηκαν και οι Παλαίμαχοι του Αιγέα, στο «Μιχαλέλειο», σε ένα φιλικό που ο πρόεδρος της ομάδας του Πλωμαρίου, Στέφανος Σανιδάς, το αφιέρωσε στη μνήμη του Παναγιώτη Σαλταμάρα.

Την Κυριακή τέλος, το αγωνιστικό πρόγραμμα των Βετεράνων έκλεισαν οι αντίστοιχοι του Παλλεσβιακού, με το Τουρνουά στη μνήμη του «Αντρέα Δαλαμπέκη», που διεξήχθη στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής. Εκτός της αγωνιστικής δράσης, όπου συμμετείχαν οι ομάδες των βετεράνων Λέσβου, Γέρας και Καλλονής, το τουρνουά περιείχε και φιλανθρωπικό bazaar με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου "Κυψέλη", όπου προσφέρονταν προς πώληση χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών και πολλά άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey