Το ποδόσφαιρο νικά τον καρκίνο! [pics]

08/06/2015 - 12:54 Τελευταία τροποποίηση στις 08/06/2015 - 12:59

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων Παλλεσβιακού και Ολυμπιακού, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Η συνάντηση των δύο ομάδων είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πέτυχε το σκοπό της, αφού η ανταπόκριση των Μυτιληνιών ήταν συγκλονιστική.

Συνολικά, όλες τις προηγούμενες ημέρες πουλήθηκαν 2.000 εισιτήρια και όλα τα έσοδα δόθηκαν στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου. Περισσότεροι από 1200 φίλαθλοι βρέθηκαν και στις εξέδρες, χειροκροτώντας μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και σπουδαίους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κατά το παρελθόν στον ιστορικό Παλλεσβιακό. Το τελικό 2-9 υπέρ του Ολυμπιακού μικρή σημασία έχει. Η ιστορία πάντως έγραψε ότι ο «Παλλέ» προηγήθηκε 1-0 με όμορφο γκολ του Δημήτρη «Καρέκα» Καρακλά.

Βραβεύσεις και δεξιώσεις

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού τα είχε προετοιμάσει όλα στην εντέλεια και είναι άξιος συγχαρητήριων για την εξαιρετική διοργάνωση. Πριν την έναρξη του αγώνα βράβευσε τους Δεληκάρη, Σιδέρη, Δαρίβα, καθώς και επίσης την πρώτη ομάδα των «ερυθρολεύκων», που κατέκτησε φέτος το νταμπλ και τις αντίστοιχες των βετεράνων, αλλά και Κ20. Από πλευράς Ολυμπιακού τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι του Παλλεσβιακού, ο πρόεδρος Δημήτρης Καρακλάς και ο Λέσβιος επιχειρηματίας, με «ερυθρόλευκα» αισθήματα, Παναγιώτης Τρύφων. Οι άνθρωποι του «Παλλέ» τίμησαν και τις μεγάλες δόξες της ομάδας της Λέσβου Τσολάτη, Χατζηλία και Μαλέλλη. Ακολούθησε δεξίωση στην Κουντουρουδιά, παράλληλα με τον τελικό του Champions League και μετά γλέντι μέχρι πρωίας με ζωντανή μουσική. Το μεσημέρι της Κυριακής υπήρξε νέα δεξίωση στο Οινοποιείο του Παντελή Πατερέλλη στον Καρά Τεπέ.

Ο… άνεμος δεν ήταν Ολυμπιακός!

Μπορεί οι άνθρωποι του Παλλεσβιακού να τα είχαν υπολογίσει όλα, όμως τους ξέφυγε ο… αέρας! Ενώ ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τις βραβεύσεις, ένα δυνατό φύσημα του ανέμου προκάλεσε αναστάτωση και μία από όλες τις πλακέτες έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να γίνει… κομμάτια! Όπως διαπιστώθηκε, ήταν εκείνη που προοριζόταν για τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τελικά… αρκέστηκε στο κύπελλο που δόθηκε προς τιμήν των νταμπλούχων Ελλάδας για τη σεζόν 2014-15. Λέτε να ήταν σημαδιακή η εξέλιξη αυτή; Ο χρόνος θα δείξει…

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL" (Επιμέλεια: Δάκης Κουλουκάκης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey