Συνεργασία με Pro Profil για Χατζηνικολάου και DONY

10/06/2015 - 13:58 Τελευταία τροποποίηση στις 10/06/2015 - 14:17

Mια ακόμα σπουδαία συνεργασία στο χώρο των ατζέντηδων υπογράφηκε πριν λίγες ημέρες και μάλιστα έχει έντονο... άρωμα Λέσβου. Ο Μυτιληνιός μάνατζερ FIFA με άδεια από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας, Αχιλλέας Χατζηνικολάου, εκπροσωπώντας την DONY Management Ag, ολοκλήρωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο τη συμφωνία με μια από τις κορυφαίες γερμανικές εταιρείες ατζέντηδων, την Pro Profil.

O εκ Μυστεγνών ατζέντης βρέθηκε το Σάββατο στο Βερολίνο, για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League, μεταξύ Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, επισημοποίησε και τη συνεργασία με την Pro Profil, για λογαριασμό της DONY Management Ag, η οποία εκπροσωπεί αρκετούς Λέσβιους ποδοσφαιριστές όπως τον Πραξιτέλη Βούρο, τον Τόλη Βερβέρη, τους αδερφούς Σπύρο και Γιάννη Πιπερά και πολλούς άλλους.

Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου μαζί με τον συνιδιοκτήτη της Pro Profil, Timo Rodewald

H Pro Profil, εδώ και χρόνια, φέρνει αποκλειστικά στην Ευρώπη Ιάπωνες ποδοσφαιριστές, όπως τον άσσο της Ντόρτμουντ και πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σίντζι Καγκάβα, τον σπουδαίο Γερμανό τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ και επίσης αρκετούς Γερμανούς παίκτες, όπως τον Κέβιν Βόλαντ της Χοφενχάιμ και τον Σεμπάστιαν Ροντ της Μπάγερν Μονάχου.

Πρόκειται για μια αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα, που θα δώσει σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να προταθούν σε συλλόγους της Κεντρικής Ευρώπης. Η τελευταία σπουδαία συμφωνία αφορά τον ταλαντούχο Χρήστο Μαραθωνίτη, ο οποίος από τον Πανιώνιο βρέθηκε στην Μπρέντα, με την οποία σκόραρε φέτος 16 γκολ στα πρωταθλήματα U20 και U18. Η Εξέλσιορ, γνωστή για τις ακαδημίες της και την εμπιστοσύνη που δείχνει στα ταλέντα από όλη την Ευρώπη, τον απέκτησε πριν λίγες μέρες, αλλά ήδη για τον 17χρονο ποδοσφαιριστή έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από γερμανικούς συλλόγους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey