Δίδαξε coerver o Μουντανάρης στη Ρόδο

07/07/2015 - 15:25 Τελευταία τροποποίηση στις 07/07/2015 - 15:37

Στη Ρόδο βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Λέσβιος προπονητής Στέλιος Μουντανάρης, συμμετέχοντας στο ποδοσφαιρικό camp του Ροδίτη προπονητή Διαγόρα Μουστάκα. Προσκεκλημένος να διδάξει τη μέθοδο coerver ήταν ο νέος τεχνικός ηγέτης του Αιγέα Πλωμαρίου.

Περισσότερα από 65 παιδιά έλαβαν μέρος στο camp, ανάμεσά τους και μερικοί Λέσβιοι. γεννηθέντες από το 1997 έως το 2005. Παράλληλα με τις προπονήσεις coerver< πραγματοποιούνταν και αντίστοιχες τερματοφυλάκων από τον Κωνσταντίνο Γρηγοριάδη (μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού Βόλου) και τον εν ενεργεία τερματοφύλακα της Βέροιας Γιώργο Καντιμοίρη, ο οποίος μάλιστα ψηφίστηκε κορυφαίος της φετινής Super League.

Ήταν τέτοια τα αποτελέσματα της δουλειάς στις προπονήσεις (29/6-5/7), που μετά το πέρας αυτών οι ποδοσφαιριστές έδειχναν εξαιρετικά στοιχεία στο δίτερμα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα αρκετών προπονητών και παραγόντων, που παρακολούθησαν το camp. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης, επαγγελματίας επί σειρά ετών στο χώρο του ποδοσφαίρου, έμεινε εντυπωσιασμένος από τα όσοα δίδαξε ο Στέλιος Μουντανάρης, παρακινώντας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να παρακολουθούν ανελλιπώς τη μέθοδο coerver , ώστε να φτάσουν στο βέλτιστο σημείο ποδοσφαιρικής απόδοσης.

Tι είναι η μέθοδος coerver

H Coerver® Coaching είναι πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου παγκοσμίου βεληνεκούς, εμπνευσμένο απο τις διδασκαλίες του Wiel Coerver, το οποίο ιδρύθηκε 1984 απο τους Alfred Galustian και τον θρύλο της Chelsea, Charlie Cooke. Αποτελεί μέθοδο διδασκαλίας ποδοσφαιρικής τεχνικής και δεξιοτήτων, που αφορά σε όλες τις ηλικίες, αλλά ειδικότερα σε παίκτες, ανεξαρτήτως επιπέδου, από 5 έως 16 ετών. Πρόκεται για μια μέθοδο που εστιάζει στην ανάπτυξη - βελτίωση της ατομικής τεχνικής και των δεξιοτήτων των παικτών, αλλά και των μικρών αγωνιστικών παιχνιδιών (2vs2, 3vs3, 4vs4). Συνίσταται και υποστηρίζεται από κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες (Γαλλίας, Αυστραλίας, Κίνας, Ιαπωνίας) ποδοσφαιρικούς συλλόγους (Bayern Munich FC - Newcastle United FC - Arsenal FC) και εταιρίες όπως η Adidas.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey