Φιλανθρωπικός αγώνας με... Σεφερλή!

03/12/2015 - 15:43

Άλλη μία όμορφη ποδοσφαιρική εκδήλωση για κοινωνικό σκοπό διοργανώνει ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παλλεσβιακού, με ένα αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου.

Οι Παλαίμαχοι του «Παλλέ» έχουν προσκαλέσει στη Μυτιλήνη τον γνωστό ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή και τον ιδιοκτήτη του «Couros Football Club» Νίκο Γραμμένο, που διοργανώνουν κατά καιρούς φιλικά παιχνίδια με τη συμμετοχή πολλών διάσημων προσωπικοτήτων. Τα έσοδα του αγώνα στη Μυτιλήνη θα διατεθούν στο Σύλλογο Πασχόντων και Φίλων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι του Συλλόγου Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Λέσβου, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέσβου, ενώ θα τιμηθούν από τον Σύλλογο του Παλλεσβιακού οι Μάρκος Σεφερλής, Νίκος Γραμμένος καθώς και όλοι οι καλλιτέχνες – ποδοσφαιριστές με αναμνηστική πλακέτα, για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Στο ημίχρονο το Χορευτικό Τμήμα του Χριστιανικού Κέντρου Νεότητος, θα δώσει την δική του πινελιά χορεύοντας τα τραγούδια των καλλιτεχνών που θα δώσουν το παρών. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Αφροδίτη Σταυράκη.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παλλεσβιακού τονίζει: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που μας βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας, χωρίς την οποία δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της. Ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης την εταιρία του Γιώργου Καραβατάκη, που κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης των καλλιτεχνών, την ΠΑΕ Καλλονής, τον Παναγιώτη Τρύφωνα, την Ταβέρνα «Η Μουριά» στην Σκάλα Σκαμνιάς, την Αφροδίτη Σταυράκη, τον Δημήτρη Μαμουλή, αλλά και όλες τις επιχειρήσεις του νησιού που μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα.

Η αποστολή της ομάδας καλλιτεχνών– ποδοσφαιριστών αποτελείται από τους, Μάρκο Σεφερλή, Νίκο Γραμμένο, Γιάννη Καπετάνιο, Κώστα Σόμμερ, Κυριάκο Κυανό, Γιώργο Δασκουλίδη, Νίκο Σαργκάνη, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Λύσανδρο Γεωργαμλή, Σπύρο Λιβαθηνό, Στέλιο Κρητικό, Στέλιο Χανταμπάκη, Γιώργο Μανίκα, Τριαντάφυλλο, Γιάννη Ζουμπαντή, Νόνι Λίμα, Γιάννη Αιβάζη και Πάνο Κιάμο. Την αποστολή της ομάδας πιθανότατα, θα συνοδεύσει η Σάσα Μπάστα!

Καλούμε τους φιλάθλους και όχι μόνο του νησιού να δώσουν το παρών στην μεγάλη αυτή φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση. Τα εισιτήρια του αγώνα πωλούνται προς 3 και 5 ευρώ και διατίθενται από τον Σύλλογο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας στην αρχή της Ερμού, από τα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στο υπόγειο της Περιφέρειας, από το Ψητοπωλείο ο Παράσχος στην Αλυσίδα, από το Ola στην προκυμαία και από τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Παλλεσβιακού στο κυλικείο του Σταδίου Μυτιλήνης."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey