Εγκαίνια με λαμπρότητα στο Γήπεδο Λουτρών [pics]

15/03/2016 - 15:50 Τελευταία τροποποίηση στις 15/03/2016 - 15:50

Πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου τα εγκαίνια του Γηπέδου Λουτρών, όπου τοποθετήθηκε από το Δήμο Λέσβου συνθετικός τάπητας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους της δημοτικής αρχής ο Δήμαρχος Σπύρος Γαληνός, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Κατσαρός, Νίκος Καρασάββας και Κώστας Αστυρακάκης, ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Λουτρών Βασίλης Μαμώλης, καθώς και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Μιχάλης Ταμβακέλλης, ενώ την περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Στρατής Κύτελης.

Πριν την κοπή της κορδέλας, έγιναν τιμητικές βραβεύσεις σε σημαίνοντα πρόσωπα της ιστορίας του Αετού Λουτρών, ενός συλλόγου που έχει γράψει τη δική του σπουδαία διαδρομή στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, μετρώντας 10 πρωταθλήματα ΕΠΣ Λέσβου, 7 Κύπελλα (δύο εκ των οποίων ήταν νταμπλ), εκπροσωπώντας το νησί και 7 φορές στη Δ' Εθνική! Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι Πρόεδροι του Αετού Μ. Ψύρρας, Χρ. Ψαλτόπουλος, Σ. Ζαμτράκης, Ν. Λιαδέλλης, Ν. Κούκλος, Γ. Φαναρτζής, Μ. Μπαζίνας, Στ. Γριπιώτης, Γ. Γιαννακέλλης, Β. Μαρμαλέκας, Τ. Κόκκινος και ακολούθως 106 παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου μεταξύ των οποίων οι Μ. Τατάκης, Β. Λιαδέλλης, Δ. Μαμώλης, Θ. Παπάζογλου, Γ. Τουρλής, Βερβενιώτης, Στρ. Χιώτης, Γ. Γιαλελλής, Κ. Γονιδέλλης, Β. Παυλής, Ανδρ. Μοσχονησιώτης, Γ. Τσιβγούλης, Γ. Βατός, Π. Δήμου, Γ. Κουλουμαργέτος, Σωκρ. Μάκρας, Λ. Μέγας, Θ. Στεργίου, Λ. Διαμαντίδης, Ν. και Β. Μαρμαλέκας, Μ. Νέστορας, Γ. Κούβαρης, Θ. Σφαμιδάκης, Γ. Πατλάκας, Μ. Κάσος, Π. Κουτρής, Π. Γκαγκάνης, Γ. Σπάρταλης Χ. Καλλίας, M. Παυλής και πολλοί άλλοι.

Τα εγκαίνια του γηπέδου, κόβοντας την κορδέλα έκαναν από κοινού ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και ο εκ Λουτρών Μιχάλης Παυλής, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αετό και έφτασε να αγωνιστεί με την ΑΕΚ ως και τα προκριματικά του Champions League. Ακολούθησε φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, υπό το φως των προβολέων και παρουσία δεκάδων θεατών, που χειροκρότησαν θερμά τις προσπάθειές τους για γκολ και θέαμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey