Βετεράνοι, σαν το παλιό κρασί!

26/05/2016 - 13:25

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, που διοργάνωσε χθες το απόγευμα ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, με σκοπό την ενίσχυση του παλαίμαχου άσου του Αιολικού Αργύρη Αθανασιάδη, ο οποίος δίνει τη δική του καθημερινή μάχη λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Λίγο μετά τις 17:30 ξεκίνησε ο αγώνας των βετεράνων, παρουσία αρκετού κόσμου στις εξέδρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες, τα μέλη του συλλόγου έκαναν προπώληση για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού της εκδήλωσης, έχοντας καταφέρει να μαζέψουν ένα αξιοσέβαστο ποσό.

Στο αγωνιστικό σκέλος, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία της πολλοί, μεγάλοι άσοι του παρελθόντος, που έγραψαν τη δική του ιστορία στο λεσβιακό και όχι μόνο ποδόσφαιρο. Στη Μυτιλήνη βρέθηκαν για να παίξουν στο συγκεκριμένο ματς οι Πέτρος Ξανθόπουλος, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Σταύρος Ηλιόπουλος και Γιάννης Γιοβανίδης, ενώ από τους Λέσβιους δεν έλειψε πραγματικά κανείς.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, που ήταν άλλωστε και πρωτοπόρος στο νησί μας, έχοντας στο ενεργητικό του όλα αυτά τα χρόνια πάμπολλες διοργανώσεις, με έντονη κοινωνική δράση και προσφορά σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας ή συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων μας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey