Στον "Ταρλά" ο τελικός νέων για καλό σκοπό!

02/05/2017 - 15:00

Στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (6/5), με ώρα έναρξης τις 18:30, ο τελικός του πρωταθλήματος νέων της ΕΠΣ Λέσβου, μεταξύ Αιγέα Πλωμαρίου και Οδυσσέα Ελύτη. Παράλληλα, θα διεξαχθούν και αγώνες επίδειξης επίλεκτων αθλητών του πρωταθλήματος νέων, από τις 17:30.

Η διοργάνωση αποτελεί μια συνεργασία της Αντιδημαρχίας Εθελοντικών Οργανώσεων, Νέας Γενιάς & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι θα γίνει μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, για τη στήριξη της οικογένειας του 5χρονου Άγγελου στο δύσκολο δρόμο, που τους κλήρωσε η μοίρα.

Για το λόγο αυτό, οι διοργανωτές ζητούν σε ανακοίνωσή του τη συμμετοχή και τη βοήθεια όλων, ελπίζοντας πως η κίνηση αυτή θα συνεχισθεί και από άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Αναλυτικά, σημειώνεται: "Είναι αλήθεια ότι ζούμε σήμερα σε έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από αυτόν που γνωρίσαμε εμείς στο παρελθόν. Οι ραγδαίες οικονομικές εξελίξεις αγγίζουν όλες τις πτυχές της καθημερινότητας. Μέσα σ’ αυτό το δύσκολο περιβάλλον, η επιδίωξη της αλληλεγγύης δεν είναι ελεημοσύνη. Είναι αναγκαίο στοιχείο οργάνωσης της κοινωνίας των πολιτών αλλά και ποιότητα ζωής και πολιτισμός. Ας είναι αυτή η κίνηση ένα αντίδωρο για την ευλογία που βιώνουμε όσοι μπορούμε να χαιρόμαστε δυο-τρία πράγματα στη ζωή, όπως την καλή υγεία, δυο φίλους και την οικογένειά μας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey