Πρόεδρος ξανά στο Σύνδεσμο Προπονητών ποδοσφαίρου Λέσβου ο Βαγγέλης Σπανός

10/04/2024 - 13:04 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2024 - 13:37

Την Πέμπτη 21/3/24 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Λέσβου και κατόπιν των προβλεπόμενων από τα καταστατικό ενεργειών, διενεργήθηκε εκλογική διαδικασία, από την οποία προέκυψαν η Νέα εκτελεστική Επιτροπή, αποτελούμενη από 9 μέλη, καθώς και η νέα Ελεγκτική επιτροπή, αποτελούμενη από 3 μέλη.

Η θητεία των παραπάνω Επιτροπών, είναι 4ετής και ισχύει από την 22/3/24 μέχρι 21/3/28, δυνάμενη να παραταθεί, μέχρι να συνέλθει η επόμενη ΓΣ για ανάδειξη νέας διοίκησης, πάντοτε όμως σε συνάρτηση με τις ανάλογες εκλογικές διαδικασίες της ΠΕΠΠ, αφού σύμφωνα με το καταστατικό του συνδέσμου, οι εκάστοτε εκλογικές διαδικασίες, είναι συναρτώμενες με τις εκλογικές διαδικασίες της ΠΕΠΠ.

Πρόεδρος του συνδέσμου εκλέχτηκε δια δεύτερη θητεία ο Βαγγέλης Σπανός. Ακολουθεί η σύνθεση των παραπάνω επιτροπών, όπως αυτές προέκυψαν, από την πρώτη συνεδρίαση της ΕΕ (08/04/24), κατόπιν απόλυτης σύμπνοιας και ομοφωνίας:

Εκτελεστική Επιτροπή

Α. Σπανός Ευάγγελος, (όπως προέκυψε από την ψηφοφορία της 21ΗΣ Μαρτίου 2024, για την θέση του Προέδρου
Β. Τσίγκας Αθανάσιος, για την θέση του Γενικού Γραμματέα.
Γ. Καραμανώλης Κωνσταντίνος, για την θέση του Αντιπροέδρου.
Δ. Παπαδημητρίου Θεόδωρος, για την θέση του Ταμία.
Ε. Καραϊσκάκης Παρασκευάς, για την θέση του Μέλους και του αντικαταστάτη Γεν. Γραμματέα σε περιπτώσεις αδυναμίας του κανονικού Γεν. Γραμματέα.
Στ. Νταλαμπίρας Μιχαήλ για την θέση του Μέλους, αλλά και του Εκπροσώπου Συνδέσμου για το νησί της Λήμνου.
Ζ. Κακούσιος Γεώργιος για την θέση του Μέλους, αλλά και του Εκπροσώπου Συνδέσμου για το νησί της Χίου.
Η. Μαλλές Χρήστος, για την θέση του Μέλους, αλλά και του Εκπροσώπου Συνδέσμου για το νησιά της Σάμου και Ικαρίας.
Θ. Τσούρος Αριστείδης-Παναγιώτης, για την θέση του Μέλους
Ι. Μυλωνάς Κωνσταντίνος, για την θέση του Αναπληρωματικού μέλους και ορίζεται ως Εκπρόσωπος του Συνδέσμου στο Βόρειο τμήμα της Λέσβου.

Ελεγκτική Επιτροπή

Α. Χαραλαμπής Ξενοφών, ως Πρόεδρος
Β. Αφαλωνιάτης Παναγιώτης, ως Γραμματέας
Γ. Τσίγκας Παναγιώτης, ως μέλος

Στην ανακοίνωση του επιπλέον ο Σύνδεσμος αναφέρει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που βρέθηκαν στην εκλογική διαδικασία και υπενθυμίζουμε σε όλους τους διπλωματούχους προπονητές:

Ο Σύνδεσμός μας, θα είναι ενωτικός προς  όλους τους συναδέλφους προπονητές του τόπου μας και δεν θα έχει αντιπαράθεση με κανέναν, είναι ο σύνδεσμος που θα αγκαλιάσει όλους τους προπονητές ανεξαρτήτως διπλώματος (PRO-A-Β-C) και η προσπάθεια  αυτή γίνεται για να βρουν οι προπονητές την θέση που τους αναλογεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιδίωξή μας θα είναι η πλήρη ενημέρωση των συναδέλφων για τα δικαιώματα τους βάσει των νόμων και του κανονισμού προπονητών  της  Ε.Π.Ο. και της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (ΠΕΠΠ). Είναι χρέος μας να προφυλάξουμε την αθλητική παρακαταθήκη του τόπου, τις
αξίες, το κύρος, το ρόλο του προπονητή, κυρίως στην κοινωνικοποίηση, την υγεία και την ψυχική υγεία της νέας γενιάς. Ο παραγκωνισμός των διπλωματούχων προπονητών, βλάπτει ανεπανόρθωτα, την ποδοσφαιρική εκπαίδευση και την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θεμελιώδης στόχος του συνδέσμου θα είναι η εφαρμογή του κανονισμού ποδοσφαίρου και η εξάλειψη φαινόμενων (ενοικιάσεις διπλωμάτων, αιτήματα για εξαιρέσεις προπονητών λόγω ανεπαρκούς ή παντελής έλλειψη διπλώματος, κλπ). Χρειαζόμαστε Σύνδεσμο και Ποδοσφαιρικά Σωματεία, «κυψέλες» συλλογικής δράσης, αθλητισμού, πολιτισμού και αλληλεγγύης, κόντρα στη λογική του ατομισμού. Οφείλουμε να αγκαλιάσουμε και όσους από αύριο θα χτυπήσουν την πόρτα του «σπιτιού» μας και να τους καλοδεχθούμε, μακριά, από οπαδικές και προσωπικές αντιπαραθέσεις.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey