Στην τελική ευθεία ο Ταρλάς!

10/07/2014 - 21:34

Tarlas_Ergasies_7‘Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή τους βρίσκονται οι εργασίες ανακαίνισης του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, με τους δύο πρώτους πυλώνες φωτισμού να καταφθάνουν σήμερα στη Μυτιλήνη και το Σάββατο να αναμένεται η άφιξη και των δύο υπολοίπων γιγαντιαίων πυλώνων για να ξεκινήσει η μεγάλη επιχείρηση εγκατάστασής τους. Σύμφωνα με τη δημόσια τοποθέτηση του εργολάβου που εκτελεί τις εργασίες ανακαίνισης του Ταρλά, η εγκατάσταση των πυλώνων θα διαρκέσει κάτι λιγότερο από 30 ημέρες.

Εν τω μεταξύ, προκειμένου να ξεπεραστεί και το άλλο σκέλος της υπόθεσης της ολοκλήρωσης της ανακαίνισης του Ταρλά, στη βάση των προϋποθέσεων της Super League, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λέσβου Γιάννης Βατός, βρέθηκαν σήμερα στην Αθήνα για να εξασφαλίσουν την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, για την εκτέλεση των επιπλέον εργασιών ασφαλείας στις κερκίδες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το περασμένο Σάββατο σε κοινή συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Βατό, παρουσία και του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου ο οποίος παρενέβη καθοριστικά, εξασφαλίστηκε το ποσό που απαιτούνταν για την προκήρυξη νέας δημοπρασίας, αποκλειστικά και μόνο για τις παρεμβάσεις ασφαλείας στο γήπεδο, έτσι όπως επιτάσσει η Super League. Και από τη στιγμή που εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση και για αυτόν τον σκοπό, ο Ταρλάς όπως όλα δείχνουν βαίνει αισίως προς την οριστική ολοκλήρωση του!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey