Στηρίζει τα "Πάντσερ" ο Αχιλλέας!

13/07/2014 - 13:06

Axilleas_Xatzinikolaou_pantser_mundialΣτη Μυτιλήνη βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο συντοπίτης μας ατζέντης FIFA με άδεια από τη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Αχιλλέας Χατζηνικολάου, παραθερίζοντας στις γραφικές γωνιές του νησιού.

Όταν βέβαια έχει Μουντιάλ, οι διακοπές προσαρμόζονται ανάλογα με το ποδοσφαιρικό... πρόγραμμα και έτσι τα πάντα θα σταματήσουν λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όταν όλα θα είναι έτοιμα για το μεγάλο τελικό στο "Μαρακανά", ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινη.

Ποιον υποστηρίζει; Δε θέλει ρώτημα. Έχοντας ζήσει για πολλά χρόνια στη Γερμανία, εκεί όπου πήρε τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο εκπροσωπώντας ποδοσφαιριστές, υπό τη σκέπη της "Νατσιοναλμαντσαφτ", ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου εύχεται τα "Πάντσερ" να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μιλώντας στο "SL", επισημαίνει πάντως πως ο τελικός θα είναι αμφίρροπος: "Όταν έχεις φτάσει ε έναν τελικό παγκοσμίου κυπέλλου, αφήνεις πίσω όσα έχεις δείξει στα προηγούμενα ματς. Σίγουρα το 7-1 επί της Βραζιλίας ήταν εντυπωσιακό, αλλά σε έναν τελικό χρειάζεται να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος, να αγωνισείς με ψυχή και πάθος για να σηκώσεις το τρόπαιο. Πιστεύω ότι ο αγώνας θα είναι μοιρασμένος. Τόσο η Γερμανία όσο και η Αργεντινή διαθέτουν παίκτες κλάσης και δεν έφτασαν τυχαία μέχρι εδώ. Η λογική λοιπόν λέει 50%-50%, αλλά η καρδιά θέλει να κερδίσει η Γερμανία...".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey