Θρήνος στη Φίλια για τον αδικοχαμένο Γιώργο Καζάζη

27/07/2014 - 21:47

kazazisΈφυγε χθες τα ξημερώματα εντελώς απροσδόκητα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 35 ετών, ο αρχηγός της ομάδας της Φίλιας Γιώργος Καζάζης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής σκόρπισε στο πένθος ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Καλλονής, καθώς ήταν μία από τις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες τόσο στην ευρύτερη κοινωνία της Καλλονής, όσο και στον χώρο του ποδοσφαίρου. Στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε στην Φίλια, συνέρευσαν πλήθος φίλων, συμπαικτών και συγγενών του 35χρονου που έφυγε τόσο γρήγορα.

Ο Γιώργος Καζάζης, είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και με τις φανέλες του Αχιλλέα Πέτρας και του Ατρομήτου Ανεμώτιας, ενώ το 2004 δοκίμασε τις δυνάμεις του στην ΑΕΛΚ που έκανε τα πρώτα της τότε βήματα στην Δ΄ Εθνική. Το μεγαλύτερο ωστόσο διάστημα της πορείας του στα λεσβιακά γήπεδα, το πέρασε στην Φίλια, ενώ είχε και ένα πέρασμα εκτός λεσβιακών συνόρων και συγκεκριμένα από τους Νέους Επιβάτες.

Ήδη με ενέργειες της δημοτικής αρχής αλλά κυρίως των ανθρώπων της ομάδας της Φίλιας, με επικεφαλής τον προπονητή της κ. Μουστάκα, επιχειρείται η ονοματοδοσία του γηπέδου της ομάδας στη μνήμη του αδικοχαμένου σε «Γιώργος Καζάζης».

Το λεσβιακό ποδόσφαιρο και ο λεσβιακός αθλητισμός, θρηνεί δυστυχώς ξανά για ένα νεότατο παλικάρι…

Φωτό: Ο Γιωργος Καζάζης διακρίνεται στο μέσον μεταξύ των ορθίων με τη φανέλα της Φίλιας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey