Στους Τράχωνες ο Σπύρος Πιπεράς!

31/07/2014 - 22:18 Τελευταία τροποποίηση στις 31/07/2014 - 22:43

Piperas_Spyros_aelk_k20Ένα ακόμα "σπλάχνο" του λεσβιακού ποδοσφαίρου πήρε το δρόμο της... ξενιτιάς, ωστόσο αυτή τη φορά όχι μόνο για αυτό καθ' αυτό το αθλημα, αλλά σε συνδυασμό με τις ακαδημαϊκές σπουδές του.

Ο λόγος για τον 18χρονο Σπύρο Πιπερά (φωτό), που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΛΚ Κ20, μετρώντας αρκετές συμμετοχές στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super και της Football League.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής πέτυχε παράλληλα την είσοδό του στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, πρώτη του επιλογή, έχοντας συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό μορίων στις πρόσφατες Πανελλήνιες εξετάσεις. Καταφέρνοντας να συνδυάσει σχολείο και ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια, καλείται πλέον να πράξει το ίδιο, παράλληλα με τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο.

chatzinikolaou_axiileas_vert1Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται πλέον στη Football League με τους Τράχωνες, κάνοντας αρχικά τα πρώτα του βήματα στην ομάδα νέων. Ο σύλλογος του Αλίμου συγκέντρωσε πολύ καλές συστάσεις για τον Πιπερά, μιλώντας με ανθρώπους της ΑΕΛΚ και φρόντισε να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό του, με την προοπτική υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου στη διάρκεια της χρονιάς.

Το απόγευμα ο Πιπεράς, συνοδευόμενος από τον Μυτιληνιό ατζέντη FIFA Αχιλλέα Χατζηνικολάου (φωτό δεξιά), έκανε την πρώτη του γνωριμία με τη νέα του ομάδα και το προπονητικό τιμ, μένοντας εντυπωσιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχτηκαν οι άνθρωποι των Τραχώνων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey