Τη Δευτέρα οι κληρώσεις της ΕΠΣ Λέσβου

01/08/2014 - 15:46

klirwseis_epsl_2012-13_3Η αγωνιστική περίοδος 2014-15 ξεκινά ατύπως με τις κληρώσεις των διοργανώσεων της ΕΠΣ Λέσβου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (4/8) στο ξενοδοεχείο "Silver Bay", με ώρα έναρξης τις 7 το απόγευμα.

Φέτος ωστόσο, θα απουσιάσει από την Α' Κατηγορία μια ομάδα με συνεχή παρουσία και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, που δε βρήκε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και αποφασίστηκε να μη συμμετάσχει στις διοργανώσεις της ΕΠΣΛ, εξέλιξη που σίγουρα αποτελεί ένα σοβαρό πλήγμα και για το ενδιαφέρον του νέου πρωταθλήματος.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες υπάρχουν δύο ακόμα αποχωρήσεις, αλλά και μία νέα είσοδος. Πρόκειται για τον Έφηβο Παμφίλων και τον Ισσαϊκό Σκαλοχωρίου, που δε δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β1 Κατηγορίας, αλλά και τον νεοσύστατο Απόλλωνα Δαφίων, που επιστρέφει μετά τη συγχωνευσή του με τον Αρισβαίο το 1994, για τη δημιουργία τότε της ερασιτεχνικής ΑΕΛΚ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", η πρώτη χρονικά διοργάνωση που θα ξεκινήσει είναι το Κύπελλο Λέσβου. Η σέντρα θα γίνει 30 και 31 Αυγούστου και στο θεσμό θα συμμετάσχουν συνολικά 19 ομάδες. Πρόκειται για τις 15 της Α' Κατηγορίας και τους Εθνικό Θερμής, Αίαντα Μυτιλήνης, Αίγειρο Μυστεγνών και Μεσότοπο από τη Β' Κατηγορία.

Όπως όλα δείχνουν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λέσβου θα ξεκινήσουν στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια μικρή πιθανότητα η έναρξή τους να μεταφερθεί στις 13 του ίδιου μήνα, σενάριο ωστόσο που δε συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey