Και η "Ταρλιάδα" καλά κρατεί...

04/08/2014 - 23:47 Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2014 - 23:53

tarlas_sportlesvos.gr_hq3Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζουν οι σχέσεις του Νομικού Προσώπου του Δήμου Λέσβου με την διοίκηση της ΠΑΕ Καλλονής, μετά το «θερμό» μεταξύ τους Σαββατοκύριακο από το οποίο προέκυψε για μία ακόμη φορά το «προβληματικό» που χαρακτηρίζει την επικοινωνία τους τελευταία.

Η ΠΑΕ φέρεται να διαπιστώνει πως δεν έχουν προχωρήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο οι επιπλέον εργασίες ασφαλείας που έχει αναλάβει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, προκειμένου να καταστεί καθ΄ όλα έτοιμο το ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα να τίθεται σε αμφιβολία η διοργάνωση του φιλικού αγώνα που έχει προγραμματίσει η ΠΑΕ με την Ιταλική Ουντινέζε.

Οι πληροφορίες λένε πως το περασμένο Σάββατο καταγράφτηκε ακόμη και θερμό επεισόδιο μεταξύ του μέλους του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Χριστόδουλου Κυπαρίσση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκο Μιχαλάκη, λόγω βεβαίως και του ότι πλέον την ομάδα της Καλλονής την πιέζει και ο χρόνος για να λάβει η έδρα της αδειοδότηση από την Super League. Εξάλλου την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται στη Μυτιλήνη εκ νέου κλιμάκιο της διοργανώτριας αρχής, για να ελέγξει την πορεία υλοποίησης των εργασιών και να γνωμοδοτήσει.

Ωστόσο το ότι η ΠΑΕ προγραμμάτισε ένα φιλικό παιχνίδι και μάλιστα τόσης μεγάλης σπουδαιότητας που αναμφίβολα θα δώσει και μία άλλη λάμψη στην εκ νέου ενεργοποίηση του Ταρλά, χωρίς ωστόσο να προϊδεάσει τους αρμόδιους φορείς, αναπόφευκτα δημιούργησε επιπλέον προβλήματα, δεδομένων πια και των  δύσκολων σχέσεων που έχει τελευταία με το Νομικό Πρόσωπο λόγω του θέματος που έχει προκύψει με την «συγκατοίκηση» με τον Αιολικό.

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες αναμένεται ένα δυνατό «σπριντ» από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛΚ η οποία είναι διατεθειμένη ακόμη και να πληρώσει η ίδια το κόστος των επιπλέον εργασιών ασφαλείας και να επισπεύσει τις τελευταίες διαδικασίες ολοκλήρωσης του έργου, για να προλάβει να παρουσιάσει στο μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο ολοκλήρωσης το γήπεδο στην Super League αλλά και να φιλοξενήσει την Ουντινέζε στις 13 Αυγούστου.

Ενημερωτικά το παιχνίδι με την Ουντινέζε, αν και δεν έχει γίνει γνωστό το αν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, υπάρχει η θέληση από πλευράς ΑΕΛΚ να λειτουργήσει ως «πρόβα τζενεράλε» πριν την φιλοξενία του πρώτου αγώνα Super League στη Μυτιλήνη. Γι΄ αυτό έχουν ήδη καταφθάσει τα νέα γκολπόστ, ενώ αναμένεται να τοποθετηθούν και τα μπουθ στις άκρες της κεντρικής κερκίδας για την τοποθέτηση κάμερας που θα καταγράφει την ευθεία των οφσάιντ.

Ωστόσο πέραν αυτού, υπάρχει και μία συγκεκριμένη δύσκολη γραφειοκρατία που καλείται να υπερκεραστεί, αφού το γήπεδο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια του εργολάβου, ο οποίος θα πρέπει (σ.σ. αφού η αρχική μελέτη έχει ολοκληρωθεί) να το παραδώσει στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και εκείνη με τη σειρά της να το παραδώσει ως έτοιμο έργο στον Δήμο Λέσβου που θα προχωρήσει με τη σειρά του- έχοντας εξασφαλίσει προηγουμένως και τις απαραίτητες άδειες- στο παραχωρητήριο χρήσης. Οπότε σίγουρα ο χρόνος πάλι… πιέζει ασφυκτικά, ενώ η "Ταρλιάδα" συνεχίζεται!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey