Το ιδανικό φιλικό ΑΕΛΚ-ΑΙΟΛΙΚΟΥ!

11/08/2014 - 16:03

Tarlas_neoi_pylones_2014_aelk_aiolikosΟι σχέσεις των δύο ομάδων μπορεί να έχουν περάσει από... 40 κύμματα, ωστόσο η επερχόμενη συγκατοίκησή τους στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης τη φετινή αγωνιστική περίοδο οφείλει πρωτίστως να τους δείξει το δρόμο της ομαλής και κοινής συμπόρευσης.

Μια πολύ καλή αφορμή μάλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League το πρώτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του EURO 2016. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Αιολικού προσανατολίζεται να ζητήσει από το Δήμο Λέσβου την παραχώρηση του "Ταρλά" για ένα φιλικό μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Λέσβου τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, που το Στάδιο θα είναι διαθέσιμο.

Και το "SL", με γνώμονα το καλό του λεσβιακού ποδοσφαίρου, προχωρά λίγο παραπέρα τη συγκεκριμένη σκέψη. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να προσκαλέσει ο Αιολικός την ΑΕΛΚ σε ένα φιλικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ματς που αφ' ενός θα κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αφ' ετέρου θα αποτελέσει και μια δυνατή πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Βαγγέλη Γούτη εν όψει της έναρξης της Football League 2.

Να σημειωθεί, ότι οι ομάδες της Super League συνήθως προγραμματίζουν τέτοιου είδους φιλικά μεσούσης της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων. Μάλιστα πέρυσι η ΑΕΛΚ είχε παίξει οικογενειακό διπλό με την Κ20, ωστόσο φέτος τα δεδομένα στο λεσβιακό ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει μετά την άνοδο του Αιολικού στη Football League 2 και μια φιλική συνάντηση μεταξύ τους θα έμοιαζε ιδανική για τους προπονητές και των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", οι άνθρωποι του Αιολικού επιθυμούν έναν αντίπαλο Super League για το τελευταίο τους φιλικό προετοιμασίας, βολιδοσκοπώντας σήμερα τις διαθέσεις του Πανιωνίου, του Λεβαδειακού και της Βέροιας. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφιβητήσει πως το ενδεχόμενο να τεθούν αντιμέτωποι Αιολικός και ΑΕΛΚ φαντάζει εξαιρετικό τη δεδομένη στιγμή ως προοπτική, τόσο για τους Μυτιληνιούς όσο και για τους Καλλονιάτες, αλλά κυρίως για το φίλαθλο κοινό του νησιού, που αποδεδειγμένα διψά για ποδόσφαιρο και είναι βέβαιο πως θα γεμίσει ασφυκτικά τον "Ταρλά".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey