Χορηγία σε αθλητικό υλικό από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου

11/02/2021 - 16:25 Τελευταία τροποποίηση στις 11/02/2021 - 17:05

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς και ο Εκτελεστικός Γραμματέας Απόστολος Αλατζάς, υποδέχθηκαν το πρωί της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, τους εκπροσώπους αθλητικών ομάδων της Λέσβου που αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας λιτής τελετής παράδοσης και παραλαβής αθλητικού υλικού.

«Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου στέκεται κοντά στους αθλητικούς συλλόγους που τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπισαν δυσκολίες και θα προσπαθήσουμε εμμέσως να τους ενισχύσουμε όπως μπορούμε», τόνισε ο κ. Μουτζούρης στο χαιρετισμό του, προαναγγέλλοντας ανάλογη ενίσχυση σύντομα και προς τους εκπροσώπους της Λήμνου, της Χίου, Σάμου και Ικαρίας στις εθνικές κατηγορίες.

«Στόχος όλων μας είναι η προσέλκυση επισκεπτών, μέσα από την προβολή αυτή» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης, που ωστόσο έθιξε την άρνηση του Αιολικού να αποδεχθεί την εν λόγω χορηγία, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τον ιστορικό σύλλογο της Λέσβου πως «έχει το δικό του χορηγό και δεν ήθελε να προβάλλει τα νησιά».

Σημειώνεται ότι αθλητικό υλικό έλαβαν οι σύλλογοι: ΠΑΣ Λέσβου, Άθληση, Σαπφώ, Αετός Λουτρών, Θησέας Παναγιούδας, Ερμής Παμφίλων, Παπάδος Γέρας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey