Θλίψη για την απώλεια της Γιώτας Σωτηρίου

12/12/2023 - 16:39 Τελευταία τροποποίηση στις 12/12/2023 - 17:17

Άλλη μια θλιβερή είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου με τον θάνατο της Γιώτας Σωτηρίου.

Η 37χρονη Γιώτα πάλευε με τον καρκίνο, ωστόσο μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη ήταν η αιτία που επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας της, με αποτέλεσμα να φύγει τελικά από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στην κοινωνία της Μυτιλήνης. Η εκλιπούσα ήταν αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία και σύζυγος του τερματοφύλακα και μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Αιολικός Χρήστου Πουρή, ο οποίος έχει διαγράψει την δική του μεγάλη πορεία στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο, με παρουσία και στις εθνικές κατηγορίες.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Αιολικός και ο ΣΦΑΑ εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια της Γιώτας Σωτηρίου.

"Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιολικός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια της Γιώτας Σωτηρίου, συζύγου του Χρήστου Πουρή.

Ειλικρινή συλλυπητήρια από όλο τον «κυανόλευκο» Οργανισμό στο μέλος του διοικητικού μας συμβουλίου και στην οικογένεια της εκλιπούσας.

Είναι οδυνηρό όταν φεύγουν τόσο άδικα από τη ζωή νέοι άνθρωποι.

Καλό ταξίδι Γιώτα!
Κουράγιο Χρήστο."

Η ανακοίνωση του ΣΦΑΑ:

Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΑΙΟΛΙΚΟY Χρήστο Πουρή για τον άδικο χαμό της συζύγου του. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν υπάρχουν λόγια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

Το sportlesvos εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey