Αντιδήμαρχος Αθλητισμού στον Δήμο Δυτικής Λέσβου ο Αλέξανδρος Ροδίτης

28/12/2023 - 18:54 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2023 - 18:59

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος όρισε για ένα έτος την θητεία των νέων 9 Αντιδημάρχων του Δήμου που αναλαμβάνουν τις αρμοδιότητες τους από 1 Ιανουαρίου 2024.

Από τα νεοεισερχόμενα πρόσωπα στη δημοτική αρχή είναι και ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Ροδίτης, ο οποίος αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Αθλητισμού-Νεολαίας και Εθελοντισμού με αρμοδιότητες Αθλητισμού και Νέας Γενιάς στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού. 

Το κομμάτι του Αθλητισμού γενικότερα βρίσκεται στις προτεραιότητες του Δήμου και ιδιαίτερα του Δημάρχου. Άλλωστε η απόφαση του για τη δημιουργία της νέας Αντιδημαρχίας Αθλητισμού μετά την κατάργηση των ΝΠΔΔ Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού, αποτελεί άλλο ένα δείγμα του μεγάλου ενδιαφέροντος του.

Ο κ. Ροδίτης είναι επίσης πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Καλλονής, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής στην Περιφερειακή Αρχή της Χριστιάνας Καλογήρου, όπως και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετά δρομολογημένα αθλητικά έργα από τον Δήμο για τα οποία ενημερώνετε σχετικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και μετά την δική του καταγραφή όπως αναφέρει στο sportlesvos θα έχει μια πιο σαφή εικόνα. Μεγάλο στοίχημα για τη νέα δημοτική αρχή αποτελεί, η δημιουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου, για το οποίο υπάρχει ολοκληρωμένη μελέτη και γίνονται προσπάθειες από τον Ταξιάρχη Βέρρο για την εξασφάλιση της μεγάλης ομολογουμένως χρηματοδότησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey