Στις Σέρρες ο Γρηγορίου!

23/01/2012 - 20:08 Τελευταία τροποποίηση στις 23/01/2012 - 20:17

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο άνθρωπος που παίρνει τη σκυτάλη από τον Παύλο Δημητρίου κι αναλαμβάνει να βοηθήσει την ομάδα του Πανσερραϊκού να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πλασαριστεί στις θέσεις της κορυφής στη Football League.

Ο πρώην προπονητής του Αιολικού, ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας στις Σέρρες κι αφού συναντήθηκε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, σφράγισε την προφορική συμφωνία του με τον διοικητικό ηγέτη των "λιονταριών" Πέτρο Θεοδωρίδη. Ο Γρηγορίου αναλαμβάνει άμεσα δουλειά, καθώς το μεσημέρι γνωρίστηκε και προπόνησε τους νέους του παίκτες για πρώτη φορά.

Μαζί του στον Πανσερραϊκό, θα βρίσκονται οι πρώην συνεργάτες του στη Δόξα Δράμας, ο σκάουτερ Δημήτρης Πουρπουτίδης και ο γυμναστής Δημήτρης Τσίτος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος τεχνικός του Πανσερραϊκού, ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε στη mikriliga.com: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη των συζητήσεων. Είχαμε μια πολύ καλύ συνεργασία με τον κ. Θεοδωρίδη και τη διοίκηση και συμφωνήσαμε σε όλα. Στόχος μας είναι να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται, στη Σούπερ Λίγκα. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή συνεργασία με τη διοίκηση και με τους παίκτες στη συνέχεια της χρονιάς, έχοντας πάντα τη στήριξη του κόσμου μας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey