Σφακιανάκης: "Δε θα αντέξουν οι ομάδες"

22/02/2012 - 11:27

Με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' - Γ' Εθνικής, ο Στέλιος Σφακιανάκης μίλησε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Metropolis 95.5" για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην κατηγορία, προβλέπωντας δυσοίωνες εξελίξεις για αρκετές ομάδες, ακολουθώντας την τύχη του Διαγόρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε: "Σε περίπτωση αποβολής ή αποχώρησης ομάδας από τη Football League ή τη Football League 2, προβιβάζεται ομάδα από την επόμενη κατηγορία. Θεωρώ πως κι άλλες ομάδες δε θα αντέξουν τη φετινή περίοδο. Για παράδειγμα υπάρχει ομάδα των Αθηνών, που δεν έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αδυνατώντας να σφραγίσει εισιτήρια, ενώ οφειλεί και 14.000 ευρώ σε ποδοσφαιριστή, με βεβαιωμένες κι άλλες οφειλές επίσης προς παίκτες".

Ο Αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχής έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου τόσο για τον Αγροτικό Αστέρα, όσο και για Αναγέννηση Επανομής, τονίζοντας πως…"έχουν λυγίσει από το βάρος των οικονομικών υποχρεώσεων και δεν ξέρω ακόμη για πόσο θα αντέξουν. Είναι πολύ πιθανό, ο Διαγόρας να μην είναι η μόνη ομάδα που θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey