Στον Πύργο το Παναχαϊκή-ΑΕΛΚ

22/02/2013 - 10:31 Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2013 - 12:05

Stadio_Pyrgou_PanileiakosΑπό τη στιγμή που η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει προβλήματα με την έδρα της στο γήπεδο της Αγυιάς, η διοίκησή της στράφηκε προς το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ωστόσο, η απάντηση που πήρε τουλάχιστον για τα δύο επόμενα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Football League ήταν αρνητική ως προς τη χρήση του. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να αναζητήσουν οι Πατρινοί κάποια έδρα εκτός νομού Αχαΐας, βρίσκοντας αναταπόκριση από τον Πύργο και το Αίγιο.

Έτσι, ο αγώνας της Παναχαϊκής με την ΑΕΛΚ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου (φωτό), έδρα που χρησιμοποιεί και ο Πανηλειακός. Η εισήγηση του Προέδρου του ΔΣ του Αθλητικού Κέντρου, Γιάννη Αργυρόπουλου, ήταν θετική και υπερψηφίστηκε κατά την έκτακτη συνεδρίαση του νομικού προσώπου του Δήμου Πύργου.

Εντούτοις, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αμέσως μετά τη λήψη της απόφασης, "ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δε βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή", κάτι που αναμφίβολα θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey