Φιλοξενία - ζούγκλα καταγγέλει η Καλλιθέα!

11/05/2013 - 23:29

Salevris_Kallithea_ProedrosΣκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα, μετά τη λήξη του αγώνα της Μυτιλήνης κόντρα στην ΑΕΛΚ, καταγγέλοντας τη φιλοξενεία των Καλλονιατών, αλλά τη διαιτησία, στρέφοντας τα πυρά της και εις βάρος του Προέδρου της ΚΕΔ κ. Δούρου.

Αναλυτικά: «Η Καλλιθέα είναι υπερήφανη γιατί τιμά την ιστορία της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αγωνίζεται σε όλους τους αγώνες με σκοπό να κερδίσει, αυτό όμως φαίνεται ότι σε ορισμένους δεν αρέσει. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας που κατάφεραν και αγωνίστηκαν σε μια «ζούγκλα», με απαράδεκτη φιλοξενία και μια τραγική διαιτησία.

Δύο φορές, μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και μετά την λήξη του αγώνα, η αποστολή της Καλλιθέας δέχτηκε απρόκλητες επιθέσεις από δεκάδες αλήτες, που όλως περιέργως τους είχε επιτραπεί η είσοδος στον περιβάλλοντα τα αποδυτήρια χώρο. Και πάλι θερμές ευχαριστίες στην Καλλονή για την φιλοξενία της που ολοκληρώθηκε με το κλείσιμο της παροχής νερού στα αποδυτήρια. Όσον αφορά την διαιτησία, ο διαιτητής άφησε την ομάδα μας να αγωνίζεται με ποδοσφαιριστή λιγότερο για πάνω από τριάντα λεπτά, όπως είχε κάνει και πριν δύο μήνες στον αγώνα μας με τον Παναιτωλικό.

Αντίθετα στο 35λεπτό, ο ποδοσφαιριστής μας Τρεκαρίτσι έβγαινε σε προφανή θέση για γκολ και ανατράπηκε από τον τελευταίο αμυνόμενο της Καλλονής, ο διαιτητής αντί να δείξει κόκκινη στον ποδοσφαιριστή της Καλλονής, έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο στον ποδοσφαιριστή μας, ενέργεια που προκάλεσε την θυμηδία σε όλο το γήπεδο.

Επίσης όταν ο ποδοσφαιριστής της Καλλονής Χωριανόπουλος ανέτρεψε βίαια τον ποδοσφαιριστή μας Φουτσίνι, ο τρομοκρατημένος διαιτητής δεν τόλμησε να του δείξει την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τέλος να δώσουμε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Δούρο για του διαιτητές που ορίζει και να του υπενθυμίσουμε ότι η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey