"Οργανωμένη αλητεία" καταγγέλει η Καλλιθέα

12/05/2013 - 17:21 Τελευταία τροποποίηση στις 12/05/2013 - 17:39

Salevris_Kallithea_Proedros1Χαρακτηρίζοντας ως "οργανωμένους αλήτες" κάποιους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, οι οποίοι "περιφερόντουσαν στον αγωνιστικό χώρο και εντός των αποδυτηρίων", η διοίκηση της ΠΑΕ Καλλιθέα εξαπολύει μύδρους κατά των Καλλονιατών και όχι μόνο, για τα όσα διαδραματίστηκαν στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο σύλλογος της Καλλιθέας καταγγέλει τη στάση της Αστυνομίας και την "παντελή έλλειψη μέτρων τάξης και προστασίας", που όφειλε να παρέχει στη φιλοξενούμενη ομάδα, απειλώντας τους Καλλονιάτες πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα "δοθεί η ευκαιρία να ανταποδώσουν τη φιλοξενία τους αυτή", τονίζοντας πως δεν ξεχνούν ούτε τα φετινά αλλά ούτε και τα περσινά.

Στον επίλογο της ανακοίνωσης, η διοίκηση της Καλλιθέας στρέφει τα πυρά της κατά της διαιτησίας, των ανθρώπων που τη διοικούν και κατ' επέκταση των ίδιων των διαιτητών, τους οποίους αποκαλεί "τρομοκρατημένους, που αλλοιώνουν αποτελέσματα". 

Αναλυτικά: «Σε συνέχεια της χθεσινής της ανακοίνωσης η Καλλιθέα θέλει να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, η οποία με την άφιξη της αποστολής της ομάδας μας, μας ενημέρωσε για την «φιλοξενία» που θα επακολουθήσει και ζήτησε να μην είμαστε προκλητικοί σε ό,τι και αν δεχτούμε. Το μόνο που έλειπε παντελώς από τον χθεσινό αγώνα ήταν τα μέτρα τάξης και προστασίας που είχε την υποχρέωση και καθήκον να επιβάλλει η αστυνομική αρχή της περιοχής.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την διοίκηση της Καλλονής, την τεχνική ηγεσία, ένα μέρος των ποδοσφαιριστών και όλους τους οργανωμένους αλήτες που περιφερόντουσαν μέσα στο γήπεδο και τον χώρο των αποδυτηρίων, και τους ευχόμαστε να τύχουν της ίδιας φιλοξενίας, όπου και αν αγωνίζονται. Και επειδή το ποδόσφαιρο είναι κύκλος, να είναι σίγουροι ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανταποδώσουμε την φιλοξενία τους. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και την περσινή και την φετινή συμπεριφορά τους.

Επίσης είναι κρίμα για κάποιους ανθρώπους που έχουν φορέσει την φανέλα της Καλλιθέας και που πήραν την ευκαιρία από την ομάδα μας να μπουν στον επαγγελματικό χώρο, να το ξεχνούν τόσο εύκολα. Όπως και να έχει η Καλλιθέα θα είναι μπροστάρης για την εξυγίανση και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και είμαστε σίγουροι ότι το ποδόσφαιρο θα αποβάλλει όλους αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν και το γυρίζουν 100 χρόνια πίσω.

Και κλείνουμε με αυτό το τεράστιο θέμα που λέγεται διαιτησία, που κατά καιρούς δείχνει πόσο ασόβαροι είναι οι άνθρωποι που την διοικούν και τοποθετούν άπειρους και νέους διαιτητές σε καθοριστικά παιχνίδια, με αποτέλεσμα μέσα από την τρομοκρατία να αλλοιώνουν αποτελέσματα. Το ζήσαμε και στο Αγρίνιο και χτες στην Μυτιλήνη από τον ίδιο διαιτητή να αφήνει την ομάδα μας με λιγότερους ποδοσφαιριστές και φοβισμένος να παίζει 100% έδρα.

Η ομάδα μας νοιώθει την υποχρέωση και έχει χρέος να καταγγείλει σε όλους τους αρμόδιους φορείς τα όσα συνέβησαν εχτές. Κύριε Υφυπουργέ Αθλητισμού, κύριε Πρόεδρε της Ε.Π.Ο., κύριε Πρόεδρε της Football League – League 2, κύριοι επικεφαλής της Αστυνομίας, κύριε Πρόεδρε της Κ.Ε.Δ. πρέπει να λάβετε μέτρα και να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να σταματήσουν επιτέλους όλα αυτά τα φαινόμενα που τραυματίζουν το ποδόσφαιρο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey