Νέες κατηγορίες Καλλιθέας για "αλήτες, μπράβους και πρεζόνια"

14/05/2013 - 13:33 Τελευταία τροποποίηση στις 14/05/2013 - 13:45

Kallithea_Salevris3Ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της ΠΑΕ Καλλιθέας και των Καλλονιατών συνεχίζεται, στο τρίτο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στον "Ταρλά".

Η διοίκηση της ΠΑΕ Καλλιθέας εξαπέλυσε νέα σκληρή επίθεση κατά των "νεόκοπων παραγοντών της Καλλονής", όπως τους αποκαλεί χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως βρίσκονται σε "παραλήρημα". Η αθηναϊκή ομάδα απάντησε και στους υπαινιγμούς της ΑΕΛΚ περί έμμεσου οφέλους πλην του βαθμολογικού τριπόντου, επισημαίνοντας με νόημα πως "κρίνουν εξ ιδίων τ’ αλλότρια".

Παράλληλα, καταφέρονται ξανά εις βάρος της Αστυνομίας, τονίζοντας πως "δεκάδες αλήτες, με την ανοχή της, περιέρονταν στο χώρο των αποδυτηρίων και προπηλάκισαν δύο φορές τους ποδοσφαιριστές και τους συνοδούς της αποστολής της Καλλιθέας".

Αναλυτικά, η νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέα: "Η υπό μορφή παραληρήματος ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ δεν θα ήταν άξια απάντησης αν ο συντάκτης της δεν είχε περιλάβει ως πρώτο υστερόγραφο, την υποτιθέμενη ερώτηση «χάσατε μήπως τίποτε άλλο πέραν από τους τρεις βαθμούς της νίκης;».

Η απάντησή μας λοιπόν στους θρασείς υπαινιγμούς των νεόκοπων παραγόντων της ΚΑΛΛΟΝΗΣ που υποδύονται το ρόλο του τιμητή είναι η γνωστή. Είναι προφανές ότι κρίνουν «εξ ιδίων τ’ αλλότρια». Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ το έχει αποδείξει σε όλη τη διαδρομή της, δεν χρησιμοποίησε ούτε μπράβους ούτε αλήτες και πρεζόνια για να τρομοκρατήσει τους αντιπάλους της. Έδινε και δίνει τους αγώνες της μόνο στα γήπεδα.

Και δύο απορίες. Οι δεκάδες αλήτες που με την ανοχή της Αστυνομίας περιφέρονταν στο χώρο των αποδυτηρίων και επιτέθηκαν και προπηλάκισαν δύο φορές τους ποδοσφαιριστές μας και τους συνοδούς της αποστολής μας, εντάσσονται άραγε στην έννοια της φιλοξενίας; Με αυτές τις μεθόδους νομίζει η ΚΑΛΛΟΝΗ ότι θα πετύχει την άνοδό της; Αυτά τα ολίγα για εκείνους που με τις ενέργειές τους εξευτελίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και με τις ανακοινώσεις τους διαστρέφουν βάναυσα την αλήθεια και ασελγούν στην ελληνική γλώσσα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey