Ύποπτο το ματς Ψαχνά-Επανομή 4-3

14/05/2013 - 17:53 Τελευταία τροποποίηση στις 14/05/2013 - 18:22

stimena_mpala_leftaΈπειτα από ένα διάστημα νηνεμίας σε ό,τι αφορά ύποπτους ποδοσφαιρικούς αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία επανήλθε.

Σύμφωνα με την UEFA, παιχνίδι της φετινής σεζόν (πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το Ηρακλής Ψαχνών - Αναγέννηση Επανομής 4-3) παρουσίασε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Έστειλε, λοιπόν, τον φάκελο με αναλυτικά στοιχεία την ΕΠΟ και αυτή με τη σειρά της τον απέστειλε την Τρίτη (14/05) σε όλους τους αρμόδιους φορείς (Εισαγγελία Αθηνών, Υφυπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Διαβιβάστηκε σήμερα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προς την Εισαγγελία, το Υπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή ο φάκελος που απέστειλε στην ΕΠΟ η UEFA με στοιχεία για ύποπτο αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος».

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε στις 24 Απριλίου για την 36η αγωνιστική και στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Στο 52' η ομάδα της Εύβοιας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τέρματα στο 61', το 69' και το 77'. Τελικά, ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε το τρίποντο στο 87'. Μάλιστα, μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα ο τεχνικός των γηπεδούχων, Νίκος Παντέλης ξεσπούσε και τόνισε ότι: «Αν δεν κερδίζαμε θα μας κρεμούσαν κουδούνια».

Σημειώνεται ότι η Αναγέννηση Επανομής και ο Ηρακλής Ψαχνών είχαν απασχολήσει ξανά τη δικαιοσύνη, γιατί η UEFA με προηγούμενες επιστολές της χαρακτήριζε ύποπτα τα ματς Αν. Επανομής - Θρασύβουλος (3-1) και Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών (2-1). Ωστόσο, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές αθωώθηκαν...

(Πηγή: flnews.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey