Καρασάββας στον αθλητισμό!

21/08/2014 - 14:50 Τελευταία τροποποίηση στις 21/08/2014 - 15:09

Karasavvas_Nikos1Πλησιάζει η 1η Σεπτεμβρίου, όταν θα αναλάβει τα καθήκοντά της η νέα δημοτική αρχή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL" υπήρξε χθες βράδυ εξέλιξη αναφορικά με το νομικό πρόσωπο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου.

Όπως προκύπτει λοιπόν από πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σπύρος Γαληνός αποφάσισε να τοποθετηθεί στην προεδρία του Οργανισμού ο Νίκος Καρασάββας, ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη εμπειρία, που αποτελεί άλλωστε και ενεργό παράγοντα στον τομέα του αθλητισμού. Ο κ. Καρασάββας θα έχει όπως όλα δείχνουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα θέματα που αφορούν συνολικά το νομικό πρόσωπο, αλλά και με ειδική αρμοδιότητα το κομμάτι του αθλητισμού, ενώ στους άλλους δύο τομείς Παιδείας και Πολιτισμού θα προκύψουν αντιδημαρχίες, τις οποίες όλα δείχνουν πως θα αναλάβουν οι Παναγιώτης Κατσαβέλλης και Κώστας Αστυρακάκης, αντίστοιχα.

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ μας σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, σημειώνεται πως ο Μιχάλης Ταμβακέλλης προορίζεται για Πρόεδρος της Επιτροπής του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει αν θα αναλάβει τελικώς εκτός του "Ταρλά", επιπρόσθετα το Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης και το Κολυμβητήριο Μυτιλήνης ή αν θα συσταθούν αντίστοιχες Επιτροπές, ο ρόλος των οποίων θα είναι εισηγητικός προς τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, που θα λαμβάνει και τελικές αποφάσεις μέσα από τις συνεδριάσεις του.

Σε ότι αφορά τους αθλητικούς χώρους εκτός του πάλαι ποτέ διευρυμένου Δήμου Μυτιλήνης, θα αποτελούν αρμοδιότητα των κατά τόπους Αντιδημαρχιών. Για παράδειγμα, ότι αφορά το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" ή το Μιχαλέλειο Γήπεδο θα τίθεται υπόψη του Αντιδημάρχου Καλλονής ή Πλωμαρίου.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey