Επίσημη διαμαρτυρία Αιγέα Πλωμαρίου

03/01/2015 - 12:35

Aνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αιγέα Πλωμαρίου εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για ένα περιστατικό που καταγγέλει πως έλαβε χώρα στη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο τον Όλυμπο Αγιάσου, με πρωταγωνιστή τον προπονητή των φιλοξενούμενων Στρατή Αλεξίου.

Οι Πλωμαρίτες αναφέρουν πως υπήρξε χειροδικία εις βάρος του Γιώργου Αγιακάτσικα και αφού καταδικάζουν το περιστατικό, ζητούν από τον προπονητή του Ολύμπου να παραιτηθεί, επισημαίνοντας την ιδιότητά του και ως καθηγητή φυσικής αγωγής.

Αναλυτικά: "Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Φ.Π.Σ. Αιγέα Πλωμαρίου καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του Ολύμπου Αγιάσου και καθηγητή φυσικής αγωγής, κ. Αλεξίου, όταν με τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ολύμπου – Αιγέας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο πιάνοντας από το λαιμό και χειροδικώντας κατά του ποδοσφαιριστή του Αιγέα Γεωργίου Αγιακάτσικα. Η απαράδεκτη ενέργεια του είναι καταδικαστέα και το καλύτερο που πρέπει να κάνει είναι να παραιτηθεί και να απομακρυνθεί από τους αγωνιστικούς χώρους με την διπλή ιδιότητα που έχει.

Η διοίκηση του Ολύμπου Αγιάσου μέχρι σήμερα δεν έχει καταδικάσει την ενέργεια του προπονητή του, γι αυτό εδώ τελειώνει η φιλική συνεργασία των δυο σωματείων.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey