Α ΕΠΣΛ: Τα βλέμματα στραμμένα στην Αγιάσο την Κυριακή

26/10/2023 - 17:52 Τελευταία τροποποίηση στις 26/10/2023 - 18:47

Άλλο ένα δυνατό ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Λέσβου, η οποία θα κάνει σέντρα την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 3 το μεσημέρι.

Δεύτερη συνεχόμενη δύσκολη δοκιμασία για τον Αιγέα Πλωμαρίου, αυτή τη φορά στο "Χριστοφίδειο" γήπεδο Αγιάσου απέναντι στον ισχυρό Όλυμπο. Οι γηπεδούχοι οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος διατηρώντας το απόλυτο μαζί με τον Διαγόρα και ταυτόχρονα το μηδέν στην άμυνα και γνωρίζουν καλά ότι με νίκη θα αφήσουν πίσω τους Πλωμαρίτες στο κυνήγι της πρώτης θέσης, χωρίς ωστόσο αυτή η διαφορά να μπορεί να εξασφαλίσει κάτι από τώρα. Ο Αιγέας από την άλλη πλευρά, μετά την πικρή ήττα στην εκπνοή του αγώνα με τον Διαγόρα, θέλει να βγάλει αντίδραση και να μη φύγει με άδεια χέρια από δεύτερο σερί ντέρμπι, βάζοντας από νωρίς φωτιά στην κορυφή.

Την ίδια ώρα, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη της απέναντι στον Αιγέα, θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Πέτρας τον Αρίωνα Μήθυμνας, ο οποίος έως τώρα έχει δείξει πολύ καλά δείγματα και μετράει επίσης μόνο νίκες, με έναν αγώνα λιγότερο.

Επιπλέον, η Φίλια θα φιλοξενήσει στο "Γ. Καζάζης" την Αναγέννηση Γέρας, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν επίσης του τρεις πόντους, ενώ στα Παράκοιλα ο Ανδρονικάς θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Λουτρών, η οποία αποτελεί φαβορί για τη νίκη.

Τέλος, στο "Καραπαναγιώτειο" γήπεδο Μόριας, θα διεξαχθεί μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στον Κεραυνό Αφάλωνα και τον "ακέφαλο" στον πάγκο Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους μετά την παραίτηση του Γιώργου Κουτρουμπίλα, με τις δύο ομάδες να θέλουν αποκλειστικά το τρίποντο, καθώς έχουν ως στόχο στην παραμονή τους στην κατηγορία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey