«Αέρας» τα φαβορί πανηγύρισαν εύκολες νίκες

04/11/2023 - 16:54 Τελευταία τροποποίηση στις 04/11/2023 - 17:28

Φωτογραφία από τον αγώνα Αιγέας Πλωμαρίου-Κεραυνός Αφάλωνα

Χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα τα φαβορί επικράτησαν έναντι των αντιπάλων τους, σημειώνοντας μεγάλα σκορ στις αναμετρήσεις του Σαββάτου 4/11 της Α ΕΠΣ Λέσβου, στις περισσότερες εκ των οποίων ήταν πρωταγωνιστής ο δυνατός άνεμος.

Στο γήπεδο Πέτρας πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Τόλης Λαλάς με πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού τον Όλυμπο που στο πρώτο μέρος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Στο 10λεπτο με σουτ ο Νίκος Κρητικός διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 20’ σημείωσε το 0-3 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 41’ ο παίκτης του Αρίωνα Διαμαντής Ράμα αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα. Στο 46' ο Ορέστης Νάκε με σουτ μείωσε 1-3 και λίγο αργότερα ο Γρούβας με σουτ σχεδόν από τη σέντρα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 57' ο Γρηγόρης Ξυνός με πλασέ πέτυχε το 1-4 και ο Λαλάς ξανά στο 64' το 1-5. Ο Γρούβας με πέναλτι στο 72' σημείωσε το τελικό 2-5.

Καθολική υπεροχή και για τον πρωτοπόρο Διαγόρα, ο οποίος πήρε εύκολη νίκη απέναντι στον Ανδρονικά Παρακοίλων 6-0. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής προηγήθηκε στο πρώτο μισό 3-0 με σκορερς τους Γιώργο Τσομπανέλλη στο 5’, Σαρίκη στο 20’ και Σεφουλάί στο 40’. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, παραβιάζοντας την αντίπαλη εστία ακόμη τρεις φορές. Δύο τέρματα πέτυχε ο Σοφιάνης στο 56' και 76' αντίστοιχα και ο Σεφουλάϊ στο 60', ο οποίος είχε και ένα δοκάρι.

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Αετός Λουτρών πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Παπάδου απέναντι στην Αναγέννηση με 0-5. Ο Αετός άνοιξε το σκορ στο 15’ με σουτ του Βλαστέλλη. Στο 49’ μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων και ωραία συνεργασία των παικτών του Αετού, ο Ταξιάρχης Μανούσος σκοραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα για το 0-2. Στο 52’ ο Γιάννης Κουνιάρης με ωραίο γύρισμα και εκτέλεση μέσα από τη μικρή περιοχή κλείδωσε τους τρεις βαθμούς για τους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας το 0-3. Τρία λεπτά αργότερα ο Βλαστέλλης με ωραίο σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο 66’ πέτυχε ξανά με μοναδικό τρόπο το 0-4. Στο 88’ ο Γιώργος Συβρής που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό 0-5. Από την πλευρά της Αναγέννησης, ο Πρωτονοτάριος στην τελευταία φάση του αγώνα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Η Φίλια πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη αυτή τη φορά στην έδρα του Αλκιβιάδη με σκορ 0-3. Το πρώτο μέρος έληξε 0-2 με γκολ του Κώστα Κρητικού στο 5’ και με ωραία ενέργεια του Ρονάλτο Σιμόνι στο 29’. Ο Βύρων Σταυρινός στο 78’ με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ σημάδεψε τη ρίζα του δοκαριού στην εξωτερική πλευρά. Ο Γιαούπι που είχε περάσει ως αλλαγή νωρίτερα στο 80ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Ανώτερος και ο Αιγέας στο Πλωμάρι προηγήθηκε στο ημίχρονο 1-0 απέναντι στον καλά αμυνόμενο Κεραυνό με σουτ του Αθνασούλη στο 41’. Στο 51’ οι Πλωμαρίτες είχαν δοκάρι με τον Μιχαλάκη και στο 69’ ο Ψάνης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και ο Αιγέας πρόσθεσε ακόμη τρεις πόντους στην συγκομιδή του.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey