Ισοπαλία στην Αγιάσο

19/11/2023 - 10:26 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2023 - 21:54

Φωτογραφία από τον αγώνα Αρίων Μήθυμνας-Φίλια

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Λέσβου το Σάββατο 18 Νοεμβρίου ανάμεσα στον Όλυμπο και τον Αετό Λουτρών. Με νίκες συνέχισαν οι Διαγόρας, η Φίλια, ο Αιγέας και ο Κεραυνός.

Ο Αετός παρουσιάστηκε καλά στημένος, μπλοκάροντας τις περισσότερες επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων που παρέμειναν ξανά χωρίς νίκη σε ντέρμπι. Η ομάδα της Αγιάσου δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ σε κάποιες περιπτώσεις, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι παραπάνω, ενώ είχε και ένα δοκάρι με τον Λαλά. Ο Αετός κοίταξε περισσότερο το μεσοαμυντικό κομμάτι και θα μπορούσε να "κλέψει" τη νίκη στο 85' με μοναδική χαμένη ευκαιρία του Τσιμπούκη. Ο Όλυμπος μετά τη "λευκή" ισοπαλία με τον Αετό, υποχώρησε στην τρίτη θέση.

Ο Διαγόρας επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Αναγέννηση Γέρας 4-0. Δύο γκολ σημείωσε ο Βαγγέλης Ντούμος στο 33' και 53' αντίστοιχα, ο Στέλιος Τσομπανέλλης έκανε το 3-0 στο 58' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σεφουλάϊ και ο Ματθαίου το 4-0 στο 83'. Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Σεφουλάϊ.

Ο Αιγέας νίκησε 2-0 τον Αλκιβιάδη και παρέμεινε μόνος στην δεύτερη θέση. Ο Καρτάλης προχώρησε σε ροτέισον, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Το 1-0 έγινε από τον Ψάνη στο 21' και το 2-0 από τον Παράσχο Πρωτούλη στο 42'. Πολλές χαμένες κλασσικές ευκαιρίες από τους γηπεδούχους με τους Ψάνη, Παράσχο Πρωτούλη και Κλούρα.

Η Φίλια επικράτησε 2-5 κόντρα στον Αρίωνα Μήθυμνας. Με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κρητικός στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ η φιλοξενούμενη ομάδα και διπλασίασε τα τέρματα της με κεφαλιά "ψαράκι" του Καπταγιάννη στο 12', ενώ το 0-3 έγινε με το αυτογκόλ του Τζίμη Ράμα στο 27'. Ο Κλεάνθης Ζούζι μείωσε 1-3 με πέναλτι, ωστόσο η Φίλια στη συνέχεια σημείωσε ακόμη δύο τέρματα με τους Ρονάλτο Σιμόνι στο 65' και Ιντζέ στο 72'. Ο Ζούζι ξανά πέτυχε στο 82' το τελικό 2-5. Η Φίλια είχε δοκάρι με τον Κρητικό, ενώ ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια έκανε ο Στρατής Κάμπερ.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Κεραυνός στα Παράκοιλα, ωστόσο πήρε πολύτιμη νίκη 2-3 κόντρα στον ουραγό Ανδρονικά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την εδαφική υπεροχή στο πρώτο μέρος και σκόραραν τρεις φορές με τους Μπάμπη Βαξεβάνη στο 15', Αγριτέλλη στο 25' και Στρατή Χριστοδούλου στο 36'. Παρά το εις βάρος του 0-3 ο Ανδρονικάς δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να κάνει ντέρμπι τον αγώνα. Ο Κρασόπουλος μείωσε 1-3 στο 67' και ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε το 2-3 στο 78'. Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι πάλεψαν για την ισοφάριση, ωστόσο η άμυνα του Κεραυνού άντεξε έως το τέλος.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey