Αφεντικό ο Διαγόρας 1-3 τον Όλυμπο

26/11/2023 - 16:58 Τελευταία τροποποίηση στις 26/11/2023 - 17:55

Φωτογραφία από τον αγώνα Όλυμπος-Διαγόρας

Απόλυτος κυρίαρχος ο Διαγόρας επικράτησε 1-3 απέναντι στον Όλυμπο στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣΛ και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή.

Δίκαιη νίκη για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, η οποία κέρδισε σε όλα τα σημεία τους γηπεδούχους που παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Καλός ρυθμός στον αγώνα με σκληρές μονομαχίες και πάθος από τις δύο ομάδες.

Ψυχρολουσία για τον Όλυμπο μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Σεφουλάϊ να ανοίγει το σκορ με ψιλοκρεμαστό σουτ. Ο Διαγόρας διατήρησε τα ηνία του αγώνα μέχρι μισάωρο, όπου σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και δημιούργησαν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες έως τη λήξη του ημιχρόνου. Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Καραμήτρου στο 45' μετά από σύγκρουση με τον Κουμπά, με τον ποδοσφαιριστή αποχωρεί από το γήπεδο και να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Στο 52' ο Σεφουλάϊ βρέθηκε τετ α τετ μετά από εκτέλεση φάουλ και παρέμβαση του Σοφιάνη για να γράψει το 0-2. Ο Σοφιάνης λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Ντούμος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα σκοράροντας για το 0-3. Ο Όλυμπος ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Νίκο Πετρουζέλλη, μείωσε στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Νίκο Κρητικό.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Αετός νίκησε 2-0 τον μαχητικό Κεραυνό και πέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το 1-0 έγινε στο 5ο λεπτό από τον Ταξιάρχη Μανούσο. Ο Γιώργος Συβρής πέτυχε το τελικό 2-0 στο 72ο λεπτό. 

Πάρτυ του Αιγέα στον Παπάδο 0-6 την Αναγέννηση Γέρας. Η ομάδα του Πλωμαρίου καθάρισε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 0-5. Ο Άκης Μιχαλάκης σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα στο 1ο και το 8ο λεπτό αντίστοιχα, ο Παράσχος Πρωτούλης στο 12' έκανε το 0-3 και ο Ψάνης το 0-4 και 0-5 στο 20' και 32'. Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός, με τον Αντώνη Καλαφάτη να διαμορφώνει το τελικό 0-6 στο 65'.

Χαλαρή νίκη και για τη Φίλια 6-1 κόντρα στον Ανδρονικά. Ο Κώστας Κρητικός έδωσε το προβάδισμα στους Φιλιανούς στο 5', όμως ο Κυριάκος Τουμπακάρης λίγο αργότερα ισορρόπησε για τους φιλοξενούμενους. Στο 27' ο Σιμόνι έβαλε πάλι σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους. Ο Γιώργος Καπταγιάνης με δύο τέρματα στην επανάληψη ανέβασε το σκορ στο 4-1 και ο Ρονάλτο Σιμόνι έκλεισε το σκορ στο 6-1 σημειώνοντας χατ-τρικ. Η Φίλια είχε και ένα δοκάρι με τον Απορέλλη.

Καθαρή νίκη και για τον Αρίωνα Μήθυμνας 0-3 τον Αλκιβιάδη. Στο 25' ο Κλεάνθης Ζούζι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 35' ο Πάντας διπλασίασε για την ομάδα του. Ο Πάντας ξανά με ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα στο 48' έκανε το 0-3 που παρέμεινε έως το τέλος. Ο Αλκιβιάδης είχε δοκάρι με τον Παλαμίδα.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey