Αλύγιστος ο Διαγόρας στο Πλωμάρι 1-2 τον Αιγέα

07/01/2024 - 18:05 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2024 - 19:50

Ο Διαγόρας απέδρασε από το Πλωμάρι 1-2 κόντρα στον Αιγέα και αύξησε τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση στους έξι βαθμούς.

Το καλύτερο ποδαρικό έκανε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής η οποία στο πρώτο ντέρμπι κορυφής της νέας χρονιάς, υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα την ομάδα του Πλωμαρίου. Στο πρώτο μέρος ο Διαγόρας προηγήθηκε 0-2. Το σκορ άνοιξε ο Σοφιάνης στο 17' και στο 44' ο Γιώργος Τσομπανέλλης από το σημείο του πέναλτι μετά από ανατροπή του Σοφιάνη, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Αιγέας στην επανάληψη προσπάθησε να αντιδράσει, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Καλαφάτη στο 70'.

Υπό δυνατή βροχή στη διάρκεια του αγώνα ο Αετός πέρασε με το εμφατικό 0-4 από την έδρα του Αρίωνα Μήθυμνας. Το 0-1 έγινε στο 18' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταξιάρχη Μανούσου, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Διαμαντής Ράμα για τους γηπεδούχους και το 0-2 στο 44' από το σουτ του Κουνιάρη. Στο 66' ο Τρεμούλας ανέβασε το σκορ στο 0-3 και ο ίδιος παίκτης στο 83' διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Ο Αρίων ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Ορέστη Νάκε.

Ο Όλυμπος με τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε εύκολη νίκη απέναντι στον ουραγό Αλκιβιάδη. Στο πρώτο μέρος σκόραραν οι Ξυνός (2) και Λαλάς και στην επανάληψη οι Κόμβος, Λιγέλλης και Τζιώτης. Ο Όλυμπος πλέον συγκατοικεί στην δεύτερη θέση με τον Αιγέα.

Με δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος η Φίλια πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς στην έδρα του Κεραυνού Αφάλωνα. Η καλύτερη στιγμή που καταγράφηκε στο πρώτο μέρος ήταν το δοκάρι του Κώστα Κρητικού από την πλευρά της Φίλιας. Στο 80' ο Μαντζουράνης σημείωσε το 0-1 και ο Κρητικός στο 88' το τελικό 0-2.

Τεράστια νίκη σημείωσε η Αναγέννηση Γέρας 1-4 στο ντέρμπι παραμονής με τον Ανδρονικά. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με τον Χατζηγεωργίου και έκαναν δύο τα τέρματα τους με τον Καραγιάννη στο 30'. Στο 75' ο Γιώργος Μανούσος σημείωσε το 0-3, με τον Γιώργο Σαμπάνη να μειώνει στο 82' 1-2 με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μανούσος ξανά διαμόρφωσε το 1-4.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey