Το τελευταίο του «χαρτί» ο Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους

12/03/2024 - 13:08 Τελευταία τροποποίηση στις 12/03/2024 - 14:13

Εμβόλιμη αγωνιστική δράση ξανά για τις ομάδες της Α ΕΠΣ Λέσβου την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 3 και μισή το μεσημέρι.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε δύο γήπεδα και συγκεκριμένα στο Κάτω Τρίτος και στα Λουτρά. Ο Αλκιβιάδης έχει την τελευταία του ευκαιρία για να παραμείνει «ζωντανός» στη μάχη παραμονής, ψάχνοντας μόνο τη νίκη κόντρα στον Ανδρονικά Παρακοίλων, ώστε να μειώσει την απόσταση του στους 2 πόντους από τον αντίπαλο του. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, η ομάδα του Κάτω Τρίτους θα έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες, αφού πολύ δύσκολα θα καταφέρει να ξεφύγει από την τελευταία θέση. Στο άλλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των play outs, η Φίλια θα υποδεχθεί τον Κεραυνό Αφάλωνα, ενώ ρεπό έχει η Αναγέννηση Γέρας.

aetos-olimpos-play-offs-2023-24.jpg (1170×780)

Κομβική είναι όμως και η 5η αγωνιστική των play offs με την οποία κλείνει ο πρώτος γυρος. Ο Αιγέας Πλωμαρίου χρειάζεται αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς στην έδρα του Αετού, ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημα των τριών βαθμών και να έχει το πάνω χέρι και στο επόμενο ντέρμπι με τον Διαγόρα. Σίγουρα το έργο του Αιγέα δεν θα είναι εύκολο απέναντι στην ομάδα των Λουτρών που παραμένει αήττητη στην έδρα της.

Στον δεύτερο αγώνα στην Αγία Παρασκευή, ο Διαγόρας έχει τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Αρίωνα Μήθυμνας, με το βλέμμα στραμμένο πάντα και στο αποτέλεσμα της αναμέτρησης των Λουτρών. Ρεπό έχει ο Όλυμπος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey