Ύστατη προσπάθεια για το "-2" από Όλυμπο

07/03/2013 - 12:29 Τελευταία τροποποίηση στις 07/03/2013 - 13:57

mariglis_stayros_agiasos1jpgΤην ύστατη προσπάθειά του για την αποκατάσταση της «κατάφωρης αδικίας» –όπως χαρακτηρίζει σε κάθε ευκαιρία την απόφαση της ΕΠΟ ο Πρόεδρος του Ολύμπου Αγιάσου Σταύρος Μαριγλής- την επιβολή δηλαδή της αφαίρεσης των δύο βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, λόγω της μη παρουσίας των πρωταθλητών Λέσβου στο τελευταίο παιχνίδι των περσινών μπαράζ ανόδου στη Δ' Εθνική, επιχειρεί σήμερα η διοίκηση της ομάδας, αποστέλλοντας αίτημα επανεξέτασης του μηδενισμού της στην αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μαριγλής, πιστός στο σκεπτικό ότι η ΕΠΟ επέβαλλε μία ποινή στην ομάδα του, για τη μη παρουσία σε αγώνα μίας διαδικασίας μπαράζ την οποία στη συνέχεια και ακύρωσε, επανέρχεται τώρα που ακόμα είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα, για να πάρει ο Όλυμπος πίσω τους δύο βαθμούς που έχασε με την επικύρωση της ποινής στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πρόεδρος του Ολύμπου Αγιάσου μάλιστα, διευκρινίζει στο «SL» το σκεπτικό του, ώστε να μην δημιουργούνται εντυπώσεις αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω ότι απομένουν τέσσερις ακόμα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και πως με την υπάρχουσα βαθμολογία η Γέρα αναδεικνύεται πρωταθλήτρια.

olympos_agiasou_orkos1Αν πάρουμε πίσω τους βαθμούς, πρωταθλητές με τα σημερινά δεδομένα θα είμαστε εμείς. Δε θέλω να πάρω κανένα πρωτάθλημα στα χαρτιά, απλά επιμένω στην αποκατάσταση της πραγματικής βαθμολογίας, τώρα και όχι μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, που αναπόφευκτα θα δημιουργηθούν εντυπώσεις. Το σκεπτικό μας είναι δίκαιο, όπως και το αίτημά μας. Ελπίζω στη δικαίωσή μας. Σε κάθε περίπτωση στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές θα κριθεί ο τίτλος και εμείς θέλουμε μία απάντηση άμεσα για να μη φύγει η κουβέντα από το αγωνιστικό κομμάτι.».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όλυμπος Αγιάσου ενημέρωσε ήδη την ΕΠΣ Λέσβου για την πρόθεσή του να επαναφέρει το θέμα της αφαίρεσης βαθμών του και αναμένει άμεσα τις όποιες νέες εξελίξεις πιθανόν υπάρξουν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία ωστόσο έχει ήδη αποφανθεί επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey