Τη... γλίτωσε η ΑΕΛΚ!

24/08/2016 - 11:56

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η κλήρωση για την ενδιάμεση φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία συμμετέχουν μόνο οι ομάδες της Football League. Οι 18 ομάδες μπήκαν στην κληρωτίδα, από την οποία προέκυψαν μόλις δύο ζευγάρια, τα οποία θα κοντραριστούν σε διπλά ματς, ώστε να μείνουν συνολικά 16 ομάδες. Εν συνεχεία, θα γίνει κλήρωση και με τις 16 ομάδες της Super League, για την Α' Φάση των ομίλων στη διοργάνωση.

Mεταξύ των τυχερών, που πέρασαν άνευ αγώνα στους ομίλους ήταν και η ΑΕΛΚ. Οι άτυχοι της κλήρωσης ήταν οι Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος, ΟΦΗ και Σπάρτη, οι οποίοι θα αναμετρηθούν ως εξής:

 

 

Παναιγιάλειος - Σπάρτη
ΟΦΗ - Αχαρναϊκός

Άνευ αγώνα στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκαν οι: Αγροτικός Αστέρας, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Καλλιθέα, Καλλονή, Κισσαμικός, Λαμία, Πανελευσινιακός, Πανθρακικός, Πανσερραϊκός, Τρίκαλα και Χανία.

Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν 30-31 Αυγούστου ή 1 Σεπτεμβρίου και οι ρεβάνς 6-8 Σεπτεμβρίου. Βέβαια, ο προγραμματισμός αυτός είναι εντελώς θεωρητικός, αφού υπάρχει σε ισχύ η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για αναβολή κάθε δραστηριότητας στο ποδόσφαιρο έως και τις 5 Σεπτεμβρίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey