Στις εγκαταστάσεις του ΝΟΜ ο Αθανασίου

20/08/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 13:56


Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου βρέθηκε στη Λέσβο αυτές τις μέρες και αποδέχθηκε την πρόσκληση του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης για μια συνάντηση στις αθλητικές εγκταστάσεις του συλλόγου στο Μακρύ Γιαλό.

Τη Δευτέρα λοιπόν (18/8), ο συντοπίτης μας πολιτευτής ξεναγήθηκε στους αθλητικούς χώρους, άκουσε με προσοχή τις θέσεις του συμβουλίου για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ο υγρός στίβος μετά το κλείσιμο του κολυμβητηρίου. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε και αναλύθηκε τεχνικά από τους μηχανικούς του Ομίλου, που τυγχάνει να είναι και μέλη του ΔΣ, η -εδώ και πολλά χρόνια- πάγια θέση του ΝΟΜ για την κατασκευή 50άρας πισίνας στις εγκαταστάσεις στο Μακρύ Γιαλό.

Όπως έχει επισημανθεί από όλους τους φορείς που ασχολούνται με τον υγρό στίβο, είναι αδιανόητο οι προπονήσεις των αθλητών -τόσο της κολύμβησης όσο και του πόλο- να πραγματοποιούνται σε 25αρα πισίνα και οι αγώνες να διεξάγονται σε 50αρα πισίνα. Επιπρόσθετα, εδώ και χρόνια η Μυτιλήνη είναι αποκλεισμένη από οποιαδήποτε επίσημη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για τον παραπάνω λόγο.

Ο κ. Αθανασίου αφού άκουσε με προσοχή τις θέσεις του ΔΣ του ΝΟΜ, συμφώνησε για τα πλεονεκτήματα της πρότασης αυτής και υποσχέθηκε πως θα ξεκινήσει άμεσα τις ενέργειες που χρειάζονται για να βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης και να προχωρήσει η υλοποίησή της.

Παράλληλα, για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και μείνουν οι αθλητές του υγρού στίβου μακριά από τις δραστηριότητές τους, ζητήθηκε από τον κ. Αθανασίου να βοηθήσει άμεσα, ώστε με κάθε τρόπο να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων του Κολυμβητηρίου και να ξεκινήσει εκ νέου η χρήση του, μια εξέλιξη που είναι απαραίτητη για να μη χαθεί ακόμα μια αγωνιστική περίοδος για τους αθλητές και τους συλλόγους της Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey